1ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελικού- Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Το Lesvos Ride το Lesvos MTB το Σωματείο εθελοντισμού και αλληλεγγύης η ''Αμπελος' και η τοπική κοινότητα Αμπελικού συνδιοργανώνουν τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Αμπελικού την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015.


Σας προσκαλούμε σε μια συναρπαστική ποδηλατοδρομία με μαγευτική διαδρομή, διασχίζοντας το καταπράσινο ποτάμι, τα μονοπάτια της φύσης, τα πλακόστρωτα σοκάκια με τις πολύχρωμες αυλές του παραδοσιακού χωριού μας.
Έναρξη στις 10:30 π.μ..

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι στην γραμματεία μια ώρα πριν. Για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορευτεί μέσα στο χωριό κατά την διάρκεια του ποδηλατικού γύρου.

Σημείο διεξαγωγής αγώνα

Φτάνοντας στο Αμπελικό στρίβοντας δεξιά προς την εκκλησία του χωριού θα συναντήσετε το σημείο εκκίνησης και την γραμματεία.

Διαδρομή

Η διαδρομή έχει μήκος 1,6 χιλιόμετρα και είναι πλήρως σηματοδοτημένη. Πλάτανος εκκλησίας - ποτάμι - αθλητικό κέντρο - οικισμός Αμπελικού - πλάτανος εκκλησίας.

Κατηγορίες Διαγωνιζόμενων

 1. ΠΑΙΔΩΝ από 10 μέχρι 14 ετών
2. ΕΦΗΒΩΝ από 15 μέχρι 18 ετών
3. ΑΝΔΡΩΝ από 19 μέχρι 40 ετών
4. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ από 40 και πάνω
 5. ΓΥΝΑΙΚΩΝ όλες οι ηλικίες

Μετά το τέλος του ποδηλατικού γύρου και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ, σε ειδικά διαμορφωμένη σηματοδοτημένη διαδρομή..

Οι εγγραφές θα γίνονται έως 1 ώρα πριν την έναρξη.

Η υπεύθυνη δήλωση για ευθύνη δήλωση θα τη βρείτε στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα,  στους 3 πρώτους και μετάλλια στους 6 πρώτους την κατηγορία των παίδων θα απονεμηθούν έπαινοι και μετάλλια.

Για πληροφορίες καλέστε στα τηλ.:6945934834 – 6944651333.

Εγγραφές

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 10 € και ισχύει κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων και Γυναικών.
Στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα.

Κανόνες και προϋποθέσεις συμμετοχής :

 • ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ