15 Αυγούστου 2015…. και διασκεδάζουμε με Χρήστο Μενιδιάτη Live στο ISLAND CLUB (Πλωμάρι Λέσβου)

Το Island club έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της εορτής της Παναγίας και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 πραγματοποιεί το δεύτερο μεγάλο φετινό live του με ξεχωριστό καλεσμένο αυτής της βραδιάς τον Χρήστο Μενιδιάτη.


Σάββατο βράδυ ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής και η 10μελης ορχήστρα του θα βρίσκεται στο Island club και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια, όπως είναι το «Κάνε δουλειά σου», και να διασκεδάσουν με τις μοναδικές ερμηνείες του. Εσείς θα λείπετε;

Ο γνωστός τραγουδιστής φημίζεται για το κέφι του επί σκηνής και αναμένεται να ξεσηκώσει το Island club τραγουδώντας τις πολύ γνωστές του επιτυχίες 

Σας περιμένουμε όλους στο Island club για να περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ LIVE...... 

15 Αυγούστου γιορτάζουμε... ανοδικά μέχρι το ξημέρωμα…με Χρήστο Μενιδιάτη και την 10μελη ορχήστρα του LIVE στο Island club! 


Χρήστος Μενιδιάτης

Γιος του μεγάλου τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη

Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1974. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής και μάλιστα διαθέτει και μάστερ.

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Έκανε επιτυχία με το τραγούδι «Μόνο Τα Μάτια Σου» και το πρώτο του CD single, «Για Μένα». Μετά από αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έρχεται το 2004 η δισκογραφική πρεμιέρα του Χρήστου Μενιδιάτη με το cd single »Για μένα» που βοήθησε σημαντικά στην καθιέρωσή του στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Από τα πέντε όμορφα τραγούδια σίγουρα ξεχώρισε το »Μόνο τα μάτια σου».  Το 2005 κυκλοφόρησε την ολοκληρωμένη του δουλειά «Στ' Αστέρια Κάνω Μια Ευχή", με δεκατέσσερα τραγούδια, όπως «Ενοικιάζεται» και «Κυριακές». Το εν λόγω άλμπουμ ήταν στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το 2006.Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε και δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βήμα Βήμα». Επιτυχία του από το δίσκο αυτό ήταν το τραγούδι "Απόψε Λείπεις".

Το 2008 βγαίνει στην κυκλοφορία η συλλογή »Χρυσή δισκοθήκη» με τα καλύτερα κομμάτια των δυο προηγούμενων δίσκων του. Λίγους μήνες μετά ακολουθεί το single »Ε και τι έγινε», από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Το 2009 έρχεται το τρίτο άλμπουμ του Χρήστο Μενιδιάτη με το όνομα »Κάποιες στιγμές» με κομμάτια που ακούγονται συνεχώς και για μεγάλο διάστημα όπως »Εγώ δεν βάζω μυαλό» «Αμαρτωλά μου μάτια» και »Δε σε γουστάρω γιατί».

Το 2011 ο τραγουδιστής θα δει στην κυκλοφορία δυο single, »Μέχρι το πρωί» και »Τώρα σε ψάχνω παντού» και η συνεχής ανταπόκριση και αγάπη του κοινού αποδεικνύονται για άλλη μια φορά. Το 2012 ξεκινάει πολύ δυναμικά γι” αυτόν με το »Πάνω απ” όλα» και συνεχίζεται με την μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, μάλιστα σε αρκετές συναυλίες στο πλευρό του βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. Είναι όμως και η χρονιά που φεύγει από τη ζωή ο πατέρας του Μιχάλης Μενιδιάτης στα 80 του χρόνια και ο Χρήστος περνάει δύσκολες στιγμές. Η δύσκολη επάνοδος θα γίνει στο Vox, με την παρέα επί σκηνής του Πάνου Καλίδη, ενώ μέσα στο 2013 κυκλοφορεί και το single «Κάνε δουλειά σου». Κατά καιρούς σε αυτό το διάστημα ανεβαίνει Θεσσαλονίκη στο Astra Live. Οι δύο επόμενες χειμερινές σεζόν θα βρουν το Χρήστο Μενιδιάτη με τη σειρά στο Gotham City των βορείων προαστίων και πίσω στο Vox, ενώ μεσολαβεί το καλοκαίρι του 2014 μια εκρηκτική επιστροφή στο Frangelico, με τους Χρήστο Χολίδη και Ελένη Χατζίδου, όλες αυτές οι εμφανίσεις με την ενέργεια και το κέφι νεανικών λαικών σχημάτων. Εξάλλου το 2014 είναι σίγουρα μια υπέροχη χρονιά για την καριέρα του τραγουδιστή ο οποίος πραγματικά »παίζεται» παντού με φοβερούς ρυθμούς εξ αιτίας των επιτυχιών »Γύρνα ξανά», «Χαμός θα γίνει», το τελευταίο με τη συνεργασία των Master Tempo.

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com

Warm up :

MICHALIS X. (Resident DJ of ISLAND CLUB)
ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 15 Αυγούστου 2015
ΩΡΑ: 00:00…..
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ (με ποτό)Δεύτερο ποτό 10€
Είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών 10€ 
Τιμή φιάλης 120€ ( η είσοδος αφαιρείτε)

More Info - Κρατήσεις:

Στον δρόμο προς Μελιντα λίγο έξω από το Πλωμαρι Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 6980480000, 69787031107

Official facebook Island: Island Club, Plomari



Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει "κόκκινο" στο club Island στο Πλωμάρι Λέσβου!

Με απίστευτη θέα και μουσική, οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτάνε άλλη διάσταση και όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να βγεί!Στο club Island στο Πλωμάρι της Λέσβου η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Η αίσθηση του ανοιχτού beach bar διπλά στην θάλασσα και κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας και μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Επώνυμοι τραγουδιστές, διάσημοι DJs και αλλά μοναδικά πάρτι διοργανώνονται για να σας διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως!


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos