Λαϊκές βραδιές 14-15 Αυγούστου με την μοναδική Αννέτα Μαρμαρινού Live στον Παναγιώτη στο Αυλάκι Πέτρας Λέσβου

Είναι το μαγαζί που το 2013 είχε φέρει πάλι παραμονή της Παναγίας (14 Αυγ) τον μεγάλο Βασίλη Τερλέγκα. Φέτος άλλη μια έκπληξη επιφύλαξαν οι επιχειρηματίες του εστιατορίου "Ο Παναγιώτης" στο Αυλάκι Πέτρας Λέσβου με την εμφάνιση της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Αννετας Μαρμαρινου.


Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, η γυναίκα που υμνεί την αγάπη και τον ... από τα τραγούδια της, η μοναδική Αννέτα Μαρμαρινού έρχεται στην Πετρα ... στις 14 και 15  Αυγουστου σε μια βραδιά κόλαση για την νυχτερινή μας διασκέδαση.


14 και 15 Αυγούστου 2015 Αννέτα Μαρμαρινού  Live στο Αυλάκι Πέτρας Λέσβου


More Info - Κρατήσεις:

Καφέ-Εστιατόριο Παναγιώτης


(Πρώην DISCO Αυλάκι)

Στο Αυλάκι Πέτρας Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-7875683- 697-2182602







Αννέτα Μαρμαρινού 

Η Αννέτα Μαρμαρινού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.

Όταν ήταν 19 χρονών πήγε στην Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσει το όνειρό της που ήταν το τραγούδι. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 8 χρονών, όπου συμμετείχε σε σχολικές και εκκλησιαστικές χορωδίες.

Τότε κατάλαβε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Πρώτος δάσκαλός της, ήταν ο πατέρας της, ο οποίος έπαιζε ποντιακή λύρα και μετά ο Γιάννης Τσανακάνης.

Μετά ξεκίνησε το λαϊκό τραγούδι, όπου τα περισσότερα χρόνια της καριέρας της, ήταν στην Θεσσαλονίκη. Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της Θεσσαλονίκης, όπως Πασχάλης Τερζής, Βασίλης Καρράς, Ελένη Βιτάλη, Θέμης Αδαμαντίδης, Αλέκος Ζαζόπουλος, Χάρης Κωστόπουλος, Ζαφείρης Μελάς , Βασίλης Τερλέγκας, Αντύπας , Κώστας Σαφέτης, Γιώργος Ξανθιώτης, Σότης Βολάνης, Μαριάνθη Κεφάλα, Γιώργος Σαλαμπάσης, Γιώργος Σαρρής, Τα Παιδιά απ’ την Πάτρα, Μαίρη Μαράντη, Μαρίνα Βλαχάκη και πολλούς άλλους.

Έχει εμφανιστεί σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Αθήνα, ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Τα τραγούδια της γνωρίζουν επιτυχία και σε γειτονικές χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Σερβία)






Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos