Φορτωμένοι με ωραίες αναμνήσεις επέστρεψαν οι βετεράνοι της Λέσβου από τα Μέθανα

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος δόθηκε η ευκαιρία στους βετεράνους του Συλλόγου Λέσβου να ταξιδέψουν και να συμμετάσχουν σε τουρνουά βετεράνων στα Μέθανα.


Το ταξίδι ξεκίνησε για την 25μελή αποστολή από τη Μυτιλήνη και πραγματοποιήθηκε χάρη στη χορηγία από τις δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star – Hellenic Seaways τις οποίες και ευχαριστούν θερμά.

Στα Μέθανα οι διοργανωτές βετεράνοι της Αργολίδας πρόσφεραν εξαιρετική φιλοξενία προσφέροντας πολλά δώρα και μια δεξίωση προς τιμή των βετεράνων του Πειραιά, της Αθήνας και της Λέσβου.

Όλοι οι συμμετέχοντες βετεράνοι παράλληλα με τους αγώνες δέχθηκαν και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγ. Τριάδας δίνοντας άλλη αίγλη στις τοπικές εκδηλώσεις.

Στον αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά οι αγώνες διεξήχθηκαν το Σάββατο 30/5 και την Κυριακή 31/5 στο γήπεδο των Μεθάνων. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:
Βετεράνοι Λέσβου – Αθήνας 3-2
Βετεράνοι Πειραιά – Αργολίδας 3-1
Μικρός τελικός
Βετεράνοι Αθήνας – Αργολίδας 4-2
Τελικός
Βετεράνοι Πειραιά – Λέσβου 5-1

Οι βετεράνοι μας αγωνίσθηκαν πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι κάνοντας την ολική ανατροπή στο σε βάρος τους σκορ από 0-2 σε 3-2, ενώ στο τελικό αν και προσπάθησαν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ χάνοντας τελικά με 5-1. Σημαντική ήταν η αγωνιστική παρουσία του βετεράνου (παλιού παίκτη του ΑΙΟ) Μιχάλη Ορφανού που βοήθησε την ομάδα της Λέσβου παίζοντας για πρώτη φορά με τη Λεσβιακή ομάδα.


Οι δευτεραθλητές βετεράνοι της Λέσβου επέστρεψαν στο νησί μας φορτωμένοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από ένα γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο και ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική πρόσκληση.