Συνεργασία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου (ΠΑΧ)!-Δίχτυα στο Αιγαίο από την Καλλονή

Στη Χίο μετέβησαν ο Γενικός Διευθυντής της Καλλονής Προκόπης Καρτάλης και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Δημήτρης Γαβαλάς


Στη Χίο μετέβησαν ο Γενικός Διευθυντής της Καλλονής Προκόπης Καρτάλης και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Δημήτρης Γαβαλάς οι οποίοι στο πλαίσιο της σύστασης ενός δικτύου ακαδημιών της Καλλονής στο Αιγαίο είχαν συνάντηση με την διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου Π.Α.Χ. και συγκεκριμένα με τους κκ Νίκο Τσακό, Παναγιώτη Μαυράκη και Νίκο Κλαδιά.
Αφορμή της συνάντησης αυτής στάθηκαν οι πέντε Χιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της Καλλονής και οι οποίοι έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην ΠΑΧ. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές: Τριανταφύλλου, Γκιάλης, Μπαστιάνος, Κρητικός και Ξύδας, ο οποίος πριν μερικούς μήνες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή μας έκαναν το σύντομο ταξίδι από τη Χίο στη Μυτιλήνη με στόχο το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική τους πορεία και έχοντας πάρει τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά εφόδια από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου.

Η συνάντηση των ιθυνόντων της Καλλονής με εκείνους της ΠΑΧ έγινε σε άψογο κλίμα και από κοινού αποφασίστηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ με την ΠΑΧ με στόχο την αρχή ενός διανησιωτικού δικτύου σχολών που θα τελεί υπό την «ομπρέλα» της Καλλονής και που ως γνώμονα θα έχει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στο Αιγαίο και την προσέλκυση περισσότερων παιδιών στον χώρο αυτό.

Σε επικοινωνία του Προέδρου της Καλλονής μας Νίκου Μιχαλάκη με τους ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη των νησιών ενώ εκείνο που εντυπωσίασε και ικανοποίησε τον κ. Μιχαλάκη ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΧ στο πρόσωπό του και στην ομάδα μας κάτι το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι αμοιβαίο και ανιδιοτελές».

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η συνεργασία αυτή θα είναι επ' ωφελεία του Αιγαιακού ποδοσφαίρου.


Στο περιθώριο του ταξιδιού στη Χίο για την συνάντηση με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου οι παράγοντες της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ είχαν επαφή με τους παράγοντες του ΑΠΟ Κανάρη Νενητών που πρόσφατα πέτυχε την άνοδό του στη Γ εθνική. Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και οι κκ Καρτάλης και Γαβαλάς συνεχάρησαν τους παράγοντες του σωματείου γι'αυτή τη σημαντική επιτυχία για το Χιώτικο ποδόσφαιρο και του Αιγαίου εν γένει.