Αιολικός ισχυρός και του χρόνου- Νέα πρόσωπα στην διοίκηση με στόχο την πολυπόθητη άνοδο στην Β Εθνική

Μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής γενικής συνέλευσης του Αιολικού Μυτιλήνης όλοι αποχώρησαν αποφασισμένοι ότι ο φέτος θα πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην Β Εθνική.


Για πρώτη φορά στην ιστορία όλα κινήθηκαν ομαλά στην Γ.Σ και όπως τονίστηκε συνεχίζει κανονικά η τωρινή διοίκηση με την προσθήκη πέντε νέων επιχειρηματιών οπού μαζί με την οικογένεια Τρύφων θα αναλάβουν το οικονομικό κομμάτι του Αιολικού.

Ο προγραμματισμός είδη έχει ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις για νέα πρόσωπα.

Οι συζητήσεις γίνονται με τρία έμπειρα πρόσωπα για την θέση προπονητή. Στα θέματα παιχτών όπως ακούστηκε χτες θα αποκτηθούν 7 νέοι και πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές, επίσης θα μείνουν και παίχτες που πάλεψαν φέτος με την φανέλα Αιολικού.

Ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γρυπιώτης έθεσε σε ψηφοφορία το σημαντικότερο θέμα που βγήκε από την Γ.Σ που αφορά το γήπεδο που θα αγωνίζεται την νέα σεζόν.. 

Όπως ψηφίστηκε ομόφωνα από την Γ.Σ,  βάση του παραχωρητηρίου που έχει από το Δήμο Λέσβου μπορεί να αγωνιστεί στην φυσική του έδρα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης εφόσον δεν έχει αγώνα η ΑΕΛΚ και να μην μπει κανένα συμφωνητικό για περιορισμένο αριθμό αγώνων.

Το μπατζετ θα είναι στα περσινά επίπεδα ίσως και κάτι παραπάνω. Όπως ακούγεται το ποσό θα είναι πάνω από 450.000€. Να τονίσουμε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμο και το νέο προπονητικό κέντρο στην Αγία Μαρίνα.


Με πληροφορίες από http://loytra-club3.