Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του Παναγιώτη Τσακίρη στην Αρισβη Καλλονής -Καλό παράδεισο φίλε (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων στην Αρισβη Καλλονής Λέσβου η κηδεία του 33χρονου Παναγιώτη Τσακίρη.

Πρόσωπα θλιμμένα, μάτια δακρυσμένα και πόνος βουβός στην Καλλονή και την Αρίσβη όπου κηδεύτηκε ο 33χρονος Παναγιώτης Τσακίρης.

Αβάσταχτος ο πόνος για τους χαροκαμένους γονείς και τους οικείους του νεαρού Παναγιώτη, του χαμογελαστού παιδιού που αγαπούσαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. 

«Φέρτε μου πίσω το παιδί μου» σπάραζε συντετριμμένος ο πατέρας του Παναγιώτη.

Στο τελευταίο αντίο δεν έλειψε κανείς. Ήταν εκεί όλα τα οικεία πρόσωπα, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συγχωριανοί και πλήθος απλού κόσμου από όλο το νησί της Λέσβου.

Η κηδεία του 33χρονου Παναγιώτη, έμοιαζε ωσάν να έβγαινε μέσα από αρχαία τραγωδία. Πόνος ανείπωτος, θλίψη μεγάλη, μάτια αδειανά από το κλάμα και ένα ατέλειωτο μοιρολόι. Θλιβερές φιγούρες εκείνοι που  απέμειναν πίσω από τους αδικοχαμένους, που ήταν εντελώς απαρηγόρητοι.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο πολλοί επίσημοι ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίσαμε την αντιπροσωπεία της Καλλονής που αποτελούνταν από τον Γενικό Δ/ντη Προκόπη Καρταλη, τον αρχηγό Γιώργο Μανουσο τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Χωριανόπουλο και τον φροντιστή της Καλλονής που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους ένας τόσο νέος, τόσο χαρούμενος και δραστήριος άνθρωπος. Στην κηδεία παραβρέθηκε και ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος μαζί με την ρεπόρτερ συνεργάτη του L.P Μαριλενα Σαχινι αλλά και ο αντιδήμαρχος Καλλονής κος Βερος, επίσης πολλοί δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της πολιτείας και του αθλητισμού.

Ο 33χρονος αγαπητός σε όλους Παναγιώτης Τσακιρης δεν είναι πια μαζί μας. Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στα νοσοκομεία και μετά από μια σκληρή μάχη δεν τα κατάφερε τελικά και σήμερα μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα σκορπίζοντας την θλίψη στους οικείους του και σε όσους τον ήξεραν.

Ήταν 15 Απρίλιου όταν ο Παναγιώτης μαζί με ένα φίλο του επέστρεφαν στην Καλλονή μετά από νυχτερινή διασκέδαση στην Μυτιλήνη, δυστυχώς στο 19ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης Καλλονής η μαύρη BMW που οδηγούσε ο Παναγιώτης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο συνοδηγός και σοβαρά ο Παναγιώτης.

Από εκείνη την στιγμή και μέχρι σήμερα ο Παναγιώτης με την βοήθεια ιατρών, φίλων του και συγγενών πάλευε με σκοπό να κρατηθεί στην ζωή.

Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Μυτιλήνης οι γιατροί συνέστησαν στους συγγενείς του να τον μεταφέρουν στο ιατρικό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ στην Αθήνα για ταχύτερη αποκατάσταση.

Όπως και έγινε στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ τα πρώτα νέα ήταν ευχάριστα καθώς ο Παναγιώτης αντιδρούσε στην αγωγή και είχε μερική επαφή με το περιβάλλον.

Δυστυχώς όμως οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο 33χρονος είχε ανεύρυσμα χωρίς να το ξέρει και χωρίς να έχει προκληθεί από το τροχαίο. Έτσι πριν λίγες ημέρες η κατάσταση του επιδεινώθηκε και αναγκαστικά οι γιατροί των έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη μη δίνοντας άλλες ελπίδες για ζωή.

Την Παρασκευή οι συγγενείς του πήραν την μεγάλη απόφαση και αποσύνδεσαν τον Παναγιώτη από τα μηχανήματα σκορπίζοντας τους πάντες σε θλίψη..αλλά δωρίζοντας τα όργανα του σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.. Πραγματικά μπράβο τους για το κουράγιο να κάνουν αυτήν την πράξη.

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα στον άτυχο Παναγιώτη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook… Μηνύματα που φτάνουν ακόμα και από την Αμερική…..

Ο Παναγιώτης Τσακίρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το Λεκανοπέδιο της Καλλονής αλλά και γενικότερα στην Λέσβο. Να τονίσουμε ότι μαζί με τον αδελφό του ήταν ιδιοκτήτης μιας από τις ποιο γνωστές καφετέριες στην Καλλονή του "Dream café" και γι΄αυτό του είχαν κολλήσει και το παρατσούκλι «dream boy»…. O Παναγιώτης ήταν μάλιστα και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Blue sardines ΑΕΛ Καλλονής ενώ δεν χάνει αγώνα εντός έδρας της αγαπημένης του ομάδας στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Το LesvosPost.com και ο Δ/ντης του Στεφάνου Γεώργιος στέλνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.  Είμαστε σίγουροι ότι ο Παναγιώτης θα μας βλέπει και θα κάνει πλάκες από εκεί ψηλά.. ΚΑΛΟ παράδεισο φίλε dream boy…

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που έφτιαξαν φίλοι του από χαρούμενες στιγμές του Παναγιώτη αλλά και φωτογραφικό υλικό του Παναγιώτη