ΣΟΚ στην Καλλονή: Στην γειτονιά των αγγέλων ο Παναγιώτης Τσακιρης….Καλο ταξίδι φίλε

Ένα μαύρο πέπλο σκέπασε σήμερα από το πρωί το λεκανοπέδιο της Καλλονής και όχι μόνο.


Ο 33χρονος αγαπητός σε όλους Παναγιώτης Τσακιρης δεν είναι πια μαζί μας. Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στα νοσοκομεία και μετά από μια σκληρή μάχη δεν τα κατάφερε τελικά και σήμερα μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα σκορπίζοντας την θλίψη στους οικείους του και σε όσους τον ήξεραν.

Ήταν 15 Απρίλιου όταν ο Παναγιώτης μαζί με ένα φίλο του επέστρεφαν στην Καλλονή μετά από νυχτερινή διασκέδαση στην Μυτιλήνη, δυστυχώς στο 19ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης Καλλονής η μαύρη BMW που οδηγούσε ο Παναγιώτης εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο συνοδηγός και σοβαρά ο Παναγιώτης.

Από εκείνη την στιγμή και μέχρι σήμερα ο Παναγιώτης με την βοήθεια ιατρών, φίλων του και συγγενών πάλευε με σκοπό να κρατηθεί στην ζωή.

Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Μυτιλήνης οι γιατροί συνέστησαν στους συγγενείς του να τον μεταφέρουν στο ιατρικό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ στην Αθήνα για ταχύτερη αποκατάσταση.

Όπως και έγινε στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ τα πρώτα νέα ήταν ευχαρίστα καθώς ο Παναγιώτης αντιδρούσε στην αγωγή και είχε μερική επαφή με το περιβάλλον.

Δυστυχώς όμως οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο 33χρονος είχε ανεύρυσμα χωρίς να το ξέρει και χωρίς να έχει προκληθεί από το τροχαίο. Έτσι πριν λίγες ημέρες η κατάσταση του επιδεινώθηκε και αναγκαστικά οι γιατροί των έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη μη δίνοντας άλλες ελπίδες για ζωή.

Χτες οι συγγενείς του πήραν την μεγάλη απόφαση και αποσύνδεσαν τον Παναγιώτη από τα μηχανήματα σκορπίζοντας τους πάντες σε θλίψη.

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα θλίψης στον άτυχο Παναγιώτη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook…Μηνύματα που φτάνουν ακόμα και από την Αμερική…..

Τα μηνύματα συμπαράστασης πέφτουν βροχή μετά την είδηση του θανάτου  ενώ στην Καλλονή υπάρχει ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης αυτό του πόσο καλό παΐδι ήταν και ότι όλοι θα τον θυμούνται ως τον πλακατζή της παρέας.

Ο Παναγιώτης Τσακίρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το Λεκανοπέδιο της Καλλονής αλλά και γενικότερα στην Λέσβο. Να τονίσουμε ότι είναι ιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του μιας από τις ποιο γνωστές καφετέριες στην Καλλονή του "Dream café" και γι΄αυτό του είχαν κολλήσει και το παρατσούκλι «dream boy»…. O Παναγιώτης είναι μάλιστα και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Blue sardines ΑΕΛ Καλλονής ενώ δεν χάνει αγώνα εντός έδρας της αγαπημένης του ομάδας στο Στάδιο Μυτιλήνης.

UPDATE:


Το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη θα πουν φίλοι και συγγενείς την Δευτέρα 01/06/15 στις 12:30 από την Μητρόπολη της Καλλονής Λέσβου

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος και όλη η δημοσιογραφική ομάδα στέλνει τα θερμά του συλληπτήρια στην οικογένεια του. Είμαστε σίγουροι ότι από εκεί ψηλά θα συνεχίσει να έχει αυτό το χαμόγελο και θα μας βλέπει κάνοντας πλάκες…… Να είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάσει…. Καλό ταξίδι ΦΙΛΕ…