Συλλήψεις μπράβων του Πανελευσινιακού και για τα επεισόδια στο στάδιο Μυτιλήνης ύστερα από υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων

Συλλήψεις από την αστυνομία για επιθέσεις μπράβων σε γήπεδα! Η νέα δικογραφία της δίωξης εκβιαστών και η βαλίτσα με τα 25.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, τμήμα της δικογραφίας, ύστερα από υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αφορά εκτός από τις «προστασίες» σε καταστήματα, εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν σε δύο γήπεδα της επαρχίας το τελευταίο τρίμηνο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους αγώνες Αιολικός –Πανελευσινιακός τον Απρίλιο του 2015 στην Μυτιλήνη αλλά και τον πρόσφατο αγώνα Παναχαΐκή-ΑΕΚ. Παράλληλα έρευνα γίνεται και για άλλους αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι αθλητικός παράγοντας του Πανελευσινιακού σε τηλεοπτική συνέντευξη του, σχετικά με τα επεισόδια της Μυτιλήνης είχε υποστηρίξει ότι «όλα αυτά περί μπράβων και τα επεισόδια που υποτίθεται ότι προκαλέσαμε εμείς είναι παραμύθια και μυθεύματα. Εγώ κυκλοφορώ πάντα με τον οδηγό μου και 2-3 φίλους και συνεργάτες μου το πολύ. Αυτοί τα προκάλεσαν όλα, άνθρωποι και οπαδοί του Αιολικού, ενώ εμείς από την άλλη μάθαμε για μία βαλίτσα με 25.000 ευρώ (!) που κυκλοφορούσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα».   

Με πληροφορίες sdna.gr

Τι είχε γίνει…

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 7 Απριλίου 2015 με την παρουσία μπράβων που συνόδευαν τον Πρόεδρο της ομάδας του Πανελευσινιακου Χρήστο Γιαλιά, οι οποίοι απειλούσαν όποιον τολμούσε να πει κάτι προς την μεριά του (είχαν καταλάβει τα μισά και παραπάνω δημοσιογραφικά θεωρεία) και μια διαιτητική τριάδα που θύμιζε παράγκα στα καλύτερα της, ο Αιολικός ηττήθηκε με 1-0 από την Ελευσίνα και είχε αποχαιρετήσει και μαθηματικά πλέον τις ελπίδες του για την κατάκτηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων.

Το βραδυ της Κυριακης 7 Απριλίου στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου, στην ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ τηλεόραση Best ήταν καλεσμένος ο Δ/ντης του LesvosPost.com ο οποίος μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό αγώνα του Αιολικού με τον Πανελευσινιακο ο οποίος πήρε με το έτσι θέλω το διπλό μέσα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Τα λόγια και η αλήθειες φυσικά δεν άρεσαν στον πρόεδρο του Πανελευσινιακου κ Γιαλια και έτσι υπήρχε παρέμβαση και του ίδιου όπου ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Δ/ντη του LeasvosPost.com κ Στεφάνου.

Ο κος Στεφάνου υπερασπίστηκε το νησί της Λέσβου αλλά και τον Αιολικό Μυτιλήνης λέγοντας τα πράγματα όπως έγιναν κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα του Πανελευσινιακου και μην έχοντας αλλά επιχειρήματα πέταξε και μια ατάκα για μια βαλίτσα 25.000€ την όποια πήρε ο Αιολικός από τον Παναργειακό.

Αμέσως μετά την ατάκα του κ Γιαλια για την βαλίτσα ο Δ/ντης του LesvosPost.com μίλησε για το ήθος του πρόεδρου του Αιολικού κ Γρυπιωτη αλλά και του μεγαλομετόχου κ Π. Τρύφων που φυσικά και δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.

Όπως είπε ο ιστορικός Αιολικός έχει περάσει πολλά έχει εξυγιανθεί και τώρα προσπαθεί καθαρά να ανέβει στην Β΄Εθνικη όσο τον αφήνουν οι αντίπαλοι του.

Ο κος Γιαλιας δήλωσε χθες το βράδυ τα εξής στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου, στην τηλεόραση Best, στην Καλαμάτα και τα αναγράφει και το www.sportstonoto.gr:
«Όλα αυτά περί μπράβων και τα επεισόδια που υποτίθεται ότι προκαλέσαμε εμείς είναι παραμύθια και μυθεύματα.  Εγώ κυκλοφορώ πάντα με τον οδηγό μου και 2-3 φίλους και συνεργάτες μου το πολύ. Αυτοί τα προκάλεσαν όλα, άνθρωποι και οπαδοί του Αιολικού, ενώ εμείς από την άλλη μάθαμε για μία βαλίτσα με 25.000 ευρώ (!) που κυκλοφορούσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα».

Για να συμπληρώσει τα εξής:  «Θα συνιστούσα στα παιδιά από το Άργος να δώσουν καλύτερα τα χρήματα αυτά σε καμία εκκλησία ή σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πιάσουν και τόπο αυτές ειδικά τις άγιες μέρες. Αυτό δηλαδή που κάνω συνέχεια εγώ και εμείς στην ομάδα μας στην Ελευσίνα. Δεν έχω καμία επιχείρηση της νύχτας εγώ, έχω 4 εταιρίες που απασχολούν περισσότερα από 1000 άτομα. Όλα πεντακάθαρα και απολύτως νόμιμα».
Και τέλος: «Όσο αφορά τώρα την βαλίτσα από το Άργος, όταν χρειαστεί να μιλήσω στην δικαιοσύνη για αυτό το θέμα όπου υπάρχουν βέβαια και μαρτυρίες. Αυτά προς το παρόν και όταν είναι τα ξαναλέμε…».  

Όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις αυτά του Χρήστου Γιαλιά έβαλαν φωτιά στο «Όλα στη φόρα», όπου κυριολεκτικά έσπασαν τα τηλέφωνα και βέβαια προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του ιδίου του Βαγγέλη Πιλιγκίκου:

Ο πρόεδρος λοιπόν των Λύκων, τηλεφώνησε αμέσως στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου λέγοντας τα εξής: «Ψεύδεται ξανά ασυστόλως και συκοφαντεί τον Παναργειακό ο κύριος Γιαλιάς. Εμείς δεν ξέρουμε για καμία βαλίτσα και μακάρι να είχαμε 25.000 ευρώ να τα δίναμε στους παίκτες μας (!) και όχι βέβαια σε τέτοιες πρακτικές οι οποίες είναι παντελώς ξένες για το ήθος την ιστορία του Παναργειακού και φυσικά του μεγαλομετόχου και επενδυτή της ομάδας μας κυρίου Νίκου Ρονιώτη. Τον λόγο πλέον τον έχει η δικαιοσύνη και να ξέρουν όλοι, ειδικά εκεί στην Ελευσίνα, ότι ο Παναργειακός θα είναι αυτός που του χρόνου να παίζει στην Β’ Εθνική…».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤO: