Να πως ξεκίνησαν τα επεισόδια στα επίσημα του σταδίου Μυτιλήνης στον αγώνα Αιολικός-Πανελευσινιακος (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα απαράδεκτο ματς από πλευράς διαιτησίας, παιχτών και παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας, ο Πανελευσινιακός δραπέτευσε με το διπλό από το ΔημοτικόΣτάδιο Μυτιλήνης χωρίς να το δικαιούται σε καμία περίπτωση.


Με την παρουσία μπράβων που συνόδευαν τον Πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Γιαλιά, οι οποίοι απειλούσαν όποιον τολμούσε να πει κάτι προς την μεριά του (είχαν καταλάβει τα μισά και παραπάνω δημοσιογραφικά θεωρεία) και μια διαιτητική τριάδα που θύμιζε παράγκα στα καλύτερα της, ο Αιολικός ηττήθηκε με 1-0 από την Ελευσίνα και αποχαιρέτησε και μαθηματικά πλέον τις ελπίδες του για την κατάκτηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων.

Μετά την λήξη του αγώνα οι προκλητικοί καθόλα της διάρκειας του αγώνα άνθρωποι του Πανελευσινιακου κινήθηκαν απειλητικά προς την θύρα 3 όπου βρίσκονταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού, στο σημείο εκείνο υπήρχε γενική σύρραξη μεταξύ οπαδών του Αιολικού, παραγόντων του Πανελευσινιακου και μπράβων του προέδρου της ομάδας από την Ελευσίνα.

Ο Πρόεδρος της Ελευσίνας με το σφύριγμα της λήξης επιτέθηκε μαζί με τους μπράβους του προς τους φιλάθλους του Αιολικού οι οποίοι τον έβριζαν.  Tα επίσημα του Ταρλά μετατράπηκαν σε ρινγκ με τους άντρες της μιας διμοιρίας ΜΑΤ που βρίσκονταν στο χώρο να προσπαθεί να προστατεύσει όχι τους φιλάθλους αλλά τους μπράβους και την διοίκηση της Ελευσίνας, φυγαδεύοντας τους στην συνέχεια μέσα από το Ταρταν προς τα καινούρια αποδυτήρια..

Κατά την έξοδο της ομάδας του Πανελευσινιακου από το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης φίλαθλοι του Αιολικού συγκεντρώθηκαν έξω από το στάδιο με σκοπό να προπηλακίσουν παίχτες και παράγοντες αλλά μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις το απέτρεψαν.

Πάντως ακόμα και στην έξοδο τους από το στάδιο οι παράγοντες και οι παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν προκλητικοί φωνάζοντας υβριστικά σχόλια για την Μυτιλήνη και τους φιλάθλους του Αιολικού.

Στα αξιοσημείωτα από τα επεισόδια είναι ότι ο πρόεδρος του Πανελευσινιακου πέρα από τους μπράβους που έφερε μαζί του από την Αθήνα είχε «πληρώσει» και ντόπιους «μάγκες» με σκοπό να προστατέψουν τον ίδιο αλλά και τους «προκλητικούς»  παράγοντες του από τους ήρεμους όμως φιλάθλους του Αιολικού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αιολικού Κώστας Παναγόπουλος κατήγγειλε τον α ΄βοηθό κ. Σινιοράκη ότι έβρισε με την φράση «άντε γαμ@@» ποδοσφαιριστή της ομάδας του, κάνοντας λόγο για προσβολή του νησιού τα όσα έγιναν χτες στον Ταρλά.


Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του Γιώργου Παπαδόπουλου



ΒΙΝΤΕΟ iDezignsTeam