Με μπράβους «ΞΥΛΟ» και υπέρ διαιτησία ο Πανελευσινιακός πέρασε με 0-1 από τον ΤΑΡΛΑ απέναντι στον Αιολικό (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Μαζί στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνεχίζουν Πανελευσινιακός και Παναργειακός, καθώς επικράτησαν του Αιολικού και του Αστέρα Μαγούλας αντίστοιχα, για την 25η αγωνιστική. 

Σε ένα απαράδεκτο ματς από πλευράς διαιτησίας, παιχτών και παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας, ο Πανελευσινιακός δραπέτευσε με το διπλό από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης χωρίς να το δικαιούται σε καμία περίπτωση.

Στο 8'' λεπτό έπειτα από λάθος των αμυντικών της Ελευσίνας ο Μανουσάκης μπήκε στην περιοχή, κεραυνοβόλησε τον Πουρή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη και η μοναδική πλην του γκολ φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 9'' λεπτό όταν το σουτ του Φλίγκου πέρασε άουτ.

Ο Αιολικός είχε κλείσει τον Πανελευσινιακό στα καρέ του. Η σέντρα του Μαγγανά είχε αποδέκτη τον Σπανό όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ. Το γκολ ήρθε στο 26'' λεπτό έπειτα από παράλληλη σέντρα του Δουκάκη και προβολή του Κουσκουνά.

Ο Αιολικός προσπάθησε να συνέλθει και το σουτ του Μπακάλη στο 38'' λεπτό πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Ζαγοριανού ανέβασε και άλλο την ομάδα του Παναγόπουλου. Στο 49'' θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΙΟ, έπειτα από φάουλ του δραστήριου Μανουσάκη η κεφαλιά του Ζαγοριανού σταμάτησε για δεύτερη φορά στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο συνδυασμός των ίδιων παιχτών και η κεφαλιά του τελευταίου μπλόκαρε ο Πουρής.

Μετά την λήξη του αγώνα οι προκλητικοί καθόλα της διάρκειας του αγώνα άνθρωποι του Πανελευσινιακου κινήθηκαν απειλητικά προς την θύρα 3 όπου βρίσκονταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού, στο σημείο εκείνο υπήρχε γενική σύρραξη μεταξύ οπαδών του Αιολικού, παραγόντων του Πανελευσινιακου και μπράβων του προέδρου της ομάδας από την Ελευσίνα.

Χάρις όμως την παρέμβαση της αστυνομίας και μιας διμοιρίας ΜΑΤ οι παράγοντες και οι μπράβοι των «σταχυοφόρων» μεταφέρθηκαν εντος του αγωνιστικού χώρου με σκοπό να κατευναστούν τα πνεύματα.

Κατά την έξοδο της ομάδας του Πανελευσινιακου από το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης φίλαθλοι του Αιολικού συγκεντρώθηκαν έξω από το στάδιο με σκοπό να προπηλακίσουν παίχτες και παράγοντες αλλά μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις το απέτρεψαν.

Πάντως ακόμα και στην έξοδο τους από το στάδιο οι παράγοντες και οι παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν προκλητικοί φωνάζοντας υβριστικά σχόλια για την Μυτιλήνη και τους φιλάθλους του Αιολικού.

Στα αξιοσημείωτα από τα επεισόδια είναι ότι ο πρόεδρος του Πανελευσινιακου πέρα από τους μπράβους που έφερε μαζί του από την Αθήνα είχε «πληρώσει» και ντόπιους «μάγκες» με σκοπό να προστατέψουν τον ίδιο αλλά και τους «προκλητικούς»  παράγοντες του από τους ήρεμους όμως φιλάθλους του Αιολικού.

Είναι ντροπή και κρίμα για μια ομάδα που παλαιότερα ήταν στην Α Εθνική, μια ομάδα που θέλει να ανέβει τώρα στην Β Εθνική και μια ομάδα οργανωμένη (είχε δικό της πούλμαν) όπως είναι η ομάδα του Πανελευσινιακου να φέρεται έτσι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Αιολικός και φυσικά σε ένα νησί όπως η Μυτιλήνη…..

Κρίμα για την εξυγίανση που υποτίθεται προσπαθεί η κυβέρνηση να συμμερίζεται τέτοιες ενέργειες από ομάδες που τους ακολουθουν στρατιές από μπράβος με  εικοσάρικα…

Αιολικός: Μάππας, Μουτζούρης, Μαγγανάς, Μπακάλης, Λένγκα, Γ. Σαμπάνης, Γάλας (49' Ζαγοριανός), Μίχος (80' Μιχαλάκης), Σπανός (84' Μαλακός), Μανουσάκης, Τόρες

Πανελευσινιακός: Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Τσίγκρος (56' Μακβίδης), Νικολάου, Μαδής, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Στουρνάρας, Κουσκουνάς, Γκεμίσης (77' Κουμπαρούλης), Φλίγγος (50' Δεινόπαππας)

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


ΒΙΝΤΕΟ iDezignsTeam













Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Αχαϊκή- Κύμη 3-0 α.α.
Ερμής Κιβερίου- Μανδραϊκός 3-0 α.α.
Δόξα Μανολάδας- Καλαμάτα 1-0
Ζακυνθιακός- ΠΑΟ Λουτρακίου 4-1
Αστέρας Μαγούλας- Παναργειακός 0-3
Βύζας Μεγάρων- Παναρκαδικός 0-0
Αιολικός- Πανελευσινιακός 0-1
Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας
Η Βαθμολογία (σε 25 αγώνες)

Πανελευσινιακός        46-11   53
Παναργειακός        45-13   53
Αιολικός            37-19    43
Καλαμάτα            29-17    40
ΑΟ Λουτρακίου        24-14   40
Δόξα Ν. Μανολάδας   27-20   38
Παναρκαδικός       38-24    37
Ζακυνθιακός        36-31   35
ΠΑΟ Βάρδας        41-31  29
Βύζας Μεγάρων        28-18    29
-----------------------------------------------
Αχαϊκή            27-37   27
Ερμής Κιβερίου         21-26   26
Αστέρας Μαγούλας    18-50  12
Μανδραϊκός            12-36   8
Κύμη                -   -

* Η Κύμη έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα
* Ο Μανδραικός έχει έναν μηδενισμό με -3 βαθμούς
* Ρεπό έχουν κάνει ο Αιολικός, Μανδραϊκός, ΠΑΟ Λουτρακίου, Πα-ναρκαδικός, Βύζας Μεγάρων, Ζακυνθιακός, Ερμής Κιβερίου, Πανε-λευσινιακός
* O Βύζας Μεγάρων έχει -5 β. με απόφαση της ΠΕ / Football League
* Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Αχαϊκή- Παναρκαδικός που διεκόπη. Λο-γικά θα είναι εις βάρος της Αχαϊκής η οποία θα μηδενιστεί σ’ αυτό το ματς και θα της αφαιρεθούν και 3 βαθμοί.

Επόμενη αγωνιστική (26η - 19/4 16:30)


Αστέρας Μαγούλας - Αχαϊκή
Παναργειακός - Δόξα Νέας Μανωλάδας
ΑΟ Λουτράκι - Ερμής Κιβερίου
Μανδραϊκός - Πανελευσινιακός
ΑΟ Λουτράκι - Βύζας Μεγάρων
Παναρκαδικός - Ζακυνθιακός
ΠΑΟ Βάρδας – Αιολικός
Ρεπό: Καλαμάτα.