MEGA event with MARIA ANTWNA & NIKKO SUNSET @OXY CLUB #Σάββατο 23 Μαΐου (Πέτρα Λέσβου)-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

….και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο OXY CLUB με ακόμα ένα μεγάλο event!


Αυτό το Σάββατο 23/05/2015 το OXY CLUB υποδέχεται τους διάσημους Djs από την Αθήνα, MARIA ANTWNA & NIKKO SUNSET!!!..... This Saturday 23/5/2015 get ready for the famous Djs from Athens, MARIA ANTWNA & NIKKO SUNSET!!!


Διοργάνωση event: Musica Danca


Nikko Sunset

O Nikko Sunset, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες djs/παραγωγούς ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Noevo & παραγωγός της Zero10 Records.. έρχεται καλεσμένος για μια και μόνο βραδιά στο OXY CLUB. Ο Nikko Sunset έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς δημιουργούς, ενώ επιτυχίες του συμπεριλαμβάνονται σε κορυφαίες ελληνικές συλλογές όπως Sweet & Sweat 4 by Petros Kostopoulos, In my Bedroom,Mykonos 12 και άλλες.. που ακούμε καθημερινά σε ραδιόφωνα & club



MARIA ANTWNA

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων καθώς είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού.

Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ενα απο τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα ξένης μουσικής της συμπρωτεύουσας, τον NEXT Fm 96,1.

Το 2011 ολοκλήρωσε με μεγαλη επιτυχία την κορυφαία σχολή djing της συμπρωτευουσας, την “Decadance dj school ‘ . Εχει διατελέσει resident και guest dj στα πιο γνωστά cafe,bars και clubs της Θεσσαλονίκης: Omilos cafe bar-restaurant, Maison cafe bar-restaurant, RocknRolla, Minibar κ.α

Aποτελεί την καλύτερη γυναίκα dj της Θεσσαλονίκης με πολλούς fans σε όλη την Ελλάδα.

Τα δυναμικά dj set της χαρακτηρίζονται απο House και Rock μουσικη με στοιχεια απο 80s και 90s, ακούσματα τα οποία δένουν αρμονικά με την elegant εμφάνισή της, τηντεχνικη της καταρτιση και την επαφη της με το κοινο καθιστώντας τη μοναδική στο είδος της. Η Μαρία δουλεύει πάνω στην μουσική παραγωγή,έχοντας συνεργάτη εναν απο τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στην Ελλαδα, τον Pink Noisy!


Warm up :

Antony PL (Resident DJ of OXY Club) 

Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

Διοργάνωση event: Musica Danca

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com



More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948
Official facebook OXY: OXY

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.


Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση.