Σωκράτης Μάλαμας 12/8 & Νίκος Ζιώγαλας-Βασίλης Κουζούλης 22/08 έρχονται στην Μυτιλήνη

Σιγά σιγά οι καλλιτέχνες της Ελλάδας ανακοινώνουν τις καλοκαιρινές περιοδείες τους, μέσα σε αυτές φυσικά δεν μπορεί να λείπει η Μυτιλήνη. Το LesvosPost.com θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού 2015.

Σωκράτης Μαλαμας- Μυτιλήνη 12/8 21:00

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς έρχεται και πάλι στη Μυτιλήνη .

Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά, κοινωνικά. Ο Σωκράτης Μάλαμας ανήκει στην κατηγορία εκείνων των καλλιτεχνών που θέλεις να ξανακούσεις οπωσδήποτε.

Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Κάθε φορά αιφνιδιάζει το κοινό του γιατί, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, δεν έχει πρόγραμμα, απλώς ακολουθεί το ένστικτο και την καρδιά του. Ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα «κλασικά» πλέον κομμάτια του.

Μαζί του οι:

Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου/ ηλεκτρική κιθάρα

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 Ώρα έναρξης: 21:00



Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα


Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης- Μυτιλήνη 22/8

Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, θα βρίσκονται για μια μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 22 Αυγούστου, στην Μυτιλήνη.

Μαζί τους είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα, η καταπληκτική Νεφέλη Φασουλη (βιολί - φωνητικά) και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Ρωμανός Φασούλης.

Παίζοντας από μπαράκια μέχρι μουσικές σκηνές, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους πάντα ο τρόπος να "φορτίζουν τις μπαταρίες τους" και να συνεχίζουν... Όλοι μας έχουμε τραγουδήσει τη "Φανή ", το "Σαν Σταρ του σινεμα", τη "Βασιλικη", τα "Αεροπλάνα", το "Πέρασε η μπόρα", την "Αμοργό", το "Πάρε με απόψε" και πολλές ακόμα από τις γνωστές επιτυχίες τους που μένουν διαχρονικές στο μουσικό στερέωμα.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα




ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

22/8 ΜΥΤΙΛΗΝΗ  (Με Βασίλη Καζούλλη)





ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τετάρτη 12 Αυγούστου. Μυτιλήνη