Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γεωργία που έβαλε τέλος στην ζωή της στην Κρατηγο-Προσωπικά προβλήματα την έφεραν στο τέλος

Σήμερα στις 16:00 συγγενείς και φίλοι της 36χρονης Γεωργίας Τ. θα πουν το τελευταίο αντίο από την Παναγιά Χρυσομαλλούσας Μυτιλήνης.


 Το ιστορικό….

Την Παρασκευή ξημερώματα στην περιοχή Κρατήγου της Λέσβου, μόλις 500 μέτρα από το αεροδρόμιο βρέθηκε απαγχονισμένη η 36χρονη Γεωργία Τ., μητέρα μιας 17χρονης μαθήτριας.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αυτοκτονία οφείλεται σε προσωπικά προβλήματα.

Κατά τις πρωινές ώρες, η Γεωργία βρέθηκε απαγχονισμένη από έναν διερχόμενο άντρα ο οποίος σοκαρισμένος από τη θλιβερή εικόνα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Δίπλα από την άτυχη γυναίκα βρέθηκε το -μικρού κυβισμού - μηχανάκι της και ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη Γεωργία που ήταν διαζευγμένη εδώ και χρόνια, μεγάλωσε την κόρη της με τη βοήθεια των γονιών της, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν είχε σταθερή δουλειά. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως εικονολήπτρια στην Τηλεόραση Μυτιλήνης ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε διάφορες δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, με τελευταία της δουλειά να είναι ένα πρατήριο Βενζίνης στην Θερμή.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα διατηρούσε μια σχέση την οποία δεν ενέκριναν άτομα από το οικογενειακό της περιβάλλον, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε συνεχείς καβγάδες.

Τα πρώτα άτομα που έμαθαν για το χαμό της 36χρονης ήταν οι γονείς της οι οποίοι στη συνέχεια ανέλαβαν το βάρος να ενημερώσουν την 17χρονη εγγονή τους αλλά και την άλλη τους κόρη η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και πολλά χρόνια.


Με πληροφορίες από protothema.gr