Εκπροσώπηση του Σωματείου Εστιατόρων Μολύβου στα όργανα της ΠΟΕΣΕ & της ΓΣΕΒΕΕ

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου κ. Μόλβαλης Νίκος στην εκλοαπολογιστική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος (ΠΟΕΣΕ)


Πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα η εκλοαπολογιστική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος (ΠΟΕΣΕ) όπου συμμετείχε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου κ. Μόλβαλης Νίκος. Το Σωματείο Μολύβου είναι το μοναδικό από την εστίαση & συναφή επαγγέλματα  που εκπροσωπεί την Λέσβο στην ΠΟΕΣΕ και στην ΓΣΕΒΕΕ.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της θητείας της προηγούμενης διοίκησης και έγινε εκλογή μελών για το νέο Δ. Συμβούλιο στην ΠΟΕΣΕ και την ανάδειξη  Αντιπροσώπων για την ΓΣΕΒΕΕ.

Στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΓΣΕΒΕΕ από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων εκλέχθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου Μολύβου Μόλβαλης Νίκος εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες της εστίασης και συναφών της Λέσβου στα όργανα Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ.


Παράλληλα στην συνέλευση της ΠΟΕΣΕ εκδόθηκε ψήφισμα που θα επιδοθεί στα αρμόδια υπουργεία ενσωματώνοντας και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν την περιοχή μας, όπως είναι η διατήρηση του μειωμένου συντελεστή  ΦΠΑ στα νησιά και η άμεση επίλυση της εισροής των προσφύγων .