Φεστιβάλ Αγίου Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο για την προβολή του νησιού μας προωθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, με τη βοήθεια φορέων της πόλης, επιθυμεί οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να γίνουν σημείο αναφοράς.


Kατά τη διάρκεια του γυρίσματος ντοκιμαντέρ παραγωγής του κ Κ. Σπιρόπουλου, με θέμα την επαναλειτουργία της Καθολικής Εκκλησίας της Μυτιλήνης με τα οστά του Αγίου Βαλεντίνου, τα οποία έχουν μεταφερθεί και τοποθετηθεί εντός του ναού, ο ερευνητής – συγγραφέας   κ. Χ. Κουτελάκης συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης  κ. Χ. Πουλέλλη, στο Ιστορικό Εστιατόριο Αβέρωφ και κατέγραψε τις ιδέες και τις προτάσεις του Συλλόγου για την πραγματοποίηση τριήμερου Φεστιβάλ Αγίου Βαλεντίνου, από Παρασκευή 12 έως  και Κυριακή 14 Φεβρουαρίου του 2016.


Ο  Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, με τη βοήθεια φορέων της πόλης, επιθυμεί οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να γίνουν σημείο αναφοράς με τοπική, ελλαδική αλλά και ευρωπαϊκή εμβέλεια, κάνοντας ότι είναι δυνατό για την προβολή του νησιού.  Όποιοι φορείς ή φυσικά πρόσωπα έχουν συγκεκριμένες προτάσεις που  να ενισχύουν την προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Ε.Σ.Μ. στο τηλέφωνο22510-45254 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  empo31@otenet.gr