Πόλεμος αστυνομίας με τους Συνδέσμους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Μυτιλήνη -Λουκετο και στους 2 που λειτουργούν χωρίς άδεια

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν αιφνιδιαστικές εφόδους το Σάββατο το απόγευμα προς βραδύ στους συνδέσμους φιλάθλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού οι οποίοι λειτουργούν στο κέντρο της Μυτιλήνης και σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλον. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης διενήργησαν αρχικά έλεγχο στον σύνδεσμο Θύρας 7 στη Μυτιλήνη επί της προκυμαίας Μυτιλήνης..

Κατά έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η λέσχη λειτουργεί χωρίς την προβλεπόμενη από το Νόμο άδεια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε διάφορους χώρους της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) είδη βεγγαλικών διαφόρων τύπων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν δυο άνδρες ένας 52χρονος συνταξιούχος τραπεζικός και ένας 46χρονος επαγγελματίας ως υπεύθυνοι λειτουργίας του συνδέσμου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας «περί αθλητισμού» και της νομοθεσίας «περί βεγγαλικών» και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε την κράτησή τους μεχρι να απολογηθούν.

Λίγη ώρα αργότερα διενεργήθηκε έλεγχος και στον σύνδεσμο GATE 13 οπαδών του Παναθηναϊκού, στην οδό Χίου Μυτιλήνης, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε λειτουργεί κατά παράβαση της νομοθεσίας «περί αθλητισμού».

Στους παραπάνω συνδέσμους αναμένεται να μπει λουκετο μέχρι νεότερες και εφόσον εκδοθούν οι σχετικές άδειες για λειτουργία «Λέσχης» οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλους συνδέσμους που λειτουργούν στην Μυτιλήνη παράνομα..

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι έλεγχοι γίνονται καθώς μετά και τα τελευταία σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Μυτιλήνης από οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που έκαψαν μέχρι και μηχανάκι ενώ πετάξαν και βόμβες μολότοφ ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο διοικητής της αστυνομίας Μυτιλήνης διέταξε άμεσα να συλληφθούν οι υπεύθυνοι και να μπει ένα τέλος στην παρανομία των συνδέσμων της Μυτιλήνης.