Έκθεση Φωτογραφίας Μιχάλη Μπάκα και παρουσίαση Αντώνη Ππαθεοδούλου στο Book and art στην Μυτιλήνη

Το Book and Art σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα με τίτλο «Φ, όπως Φύση, Φως, Φωτογραφία». Ελάτε να υποδεχτούμε όλοι μαζί την Άνοιξη με τον ωραιότερο τρόπο.


O Μιχάλης Μπάκας γεννήθηκε το 1973, σπούδασε στο Τμ. Περιβάλλοντος του Παν. Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση.  Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές ομάδες, ενώ ως ενεργός πολίτης ασχολήθηκε και με την πολιτική όντας συντονιστής των Οικολόγων Πράσινων στο Βόρειο Αιγαίο. Ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης με συμμετοχή σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, θα τον δείτε με μια φωτογραφική μηχανή πάντα στη τσάντα του, ενώ προσπαθεί όταν βρίσκει χρόνο να συνδυάζει τις δυο μεγάλες του αγάπες, εξερευνώντας τη φύση της νησιού μας, αποτυπώνοντας τη με το φωτογραφικό φακό του.

Όπως σημειώνει ο ίδιος «Η Λέσβος αποτελεί τον παράδεισο των φίλων της φωτογραφίας της φύσης, με την πλούσια χλωρίδα και ορνιθοπανίδα, αλλά και το εξαιρετικό της φως που τόσο έχει υμνηθεί από ζωγράφους και ποιητές. Η φωτογραφία φύσης πέρα από την καταγραφή της άγριας ζωής και την αναζήτηση του φωτογραφικά άρτιου αισθητικού αποτελέσματος αποτελεί και ένα μέσο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για το περιβάλλον.»


Book and Art, Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη, από τις 20/3/2015 έως τις 18/4/2015