Ημερίδα στην Μυτιλήνη «Η αναγκαιότητα της σωματικής δραστηριότητας και υγιεινής διατροφής στα παιδιά και εφήβους - ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας»

Hμερίδα με θέμα: «Η αναγκαιότητα της σωματικής δραστηριότητας και υγιεινής διατροφής στα παιδιά και εφήβους - ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας».


 Ημερίδα συνδιοργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11 Ν. Λέσβου, με τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Λεσβου, το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το 11ο Δημοτικό Σχολείο, το 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, το Μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων, στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο δράσεων του «Κοινωνικού Σχολείου», για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Νήσου Λέσβου, γονείς και κηδεμόνες, με θέμα: «Η αναγκαιότητα της σωματικής δραστηριότητας και υγιεινής διατροφής στα παιδιά και εφήβους - ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας».

Η επιμορφωτική ημερίδα θα διεξαχθεί στο χώρο εκδηλώσεων του 9ου - 11ου Δημοτικών Σχολείων Μυτιλήνης, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Ημερίδας

18.00μ.μ. - 18.10μ.μ.: Προσέλευση
18.10μ.μ. - 18.40μ.μ.: Κουτρολού Χαρά, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με θέμα: «Η υγιεινή διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία»
18.40μ.μ - 18.55μ.μ.: Θεοφανέλλης Τιμολέων, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Β. Αιγαίου & Ν. Δωδεκανήσου με θέμα: «Η λογική χρήση του Η/Υ από παιδιά και εφήβους»
18.55μ.μ. - 19.20μ.μ.: Τσιόπας Ιωάννης, Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Λέσβου, με θέμα: «Η αναγκαιότητα της σωματικής δραστηριότητας στην παιδική και εφηβική ηλικία - ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας»
19.20μ.μ. - 20.00μ.μ.: Παρουσίαση Παραδοσιακών χορών από μαθητές του 9ου - 11ου Δ.Σ. Μυτιλήνης, με τη συνοδεία τμήματος της ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Γυμνασίου.

Μεσογειακές γεύσεις