Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας,ειδών υγιεινής και καθαριότητας στο Επιμελητήριο Λέσβου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Β.Α

Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας,ειδών υγιεινής και καθαριότητας στο Επιμελητήριο Λέσβου


Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και συνεχίζοντας την προσπάθεια για ανακούφιση των απόρων και οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας, απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες του νησιού μας που έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτή προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας,  ειδών υγιεινής και καθαριότητας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 και ώρες 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.. και 17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ..  
Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα της συγκέντρωσης των προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας  επί της οδού Ανδρομέδας 15 στη Μυτιλήνη ( πρώην Κλινική Βαμβουρέλλη – Σηφάκη ) ( πληροφορίες : τηλ. 2251353916-21 )».