Συνάντηση Βουλευτών της Λέσβου με Αντιπροσωπεία του Παρατήματος Λέσβου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΦΩΤΟ)

Αντιπροσωπεία  του Παρατήματος Λέσβου της   Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε. Α. Α. Σ. ) , αποτελούμενη από τους :


α.Αντγο (ΠΒ) ε.α Χαραλάμπους   Ευστράτιο  ,  Πρόεδρο του Παραρτήματος .
β. Αντγο(ΕΛ.ΑΣ.) ε.α Γκαγκαρέλλη  Ευστάθιο , μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου  Αποστράτων Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ. Νομού Λέσβου .
γ. Τχη(ΔΒ) ε.α. Μελέτογλου Πρόδρομο Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος .
συναντήθηκε με τους αξιότιμους Βουλευτές του  Νησιού , Κυρίους :

α. Ζερδελή  Ιωάννη στις 15 Μαρτίου  2015 .
β. Αθανασίου Χαράλαμπο  στις 16 Ιαν 2015  και
γ. Τάσσο Σταύρο στις  21 Μαρτίου 2015 .

Στους Κυρίους Βουλευτές επιδόθηκε  συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή τους στη Βουλή των Ελλήνων και κατάλογος με τα θέματα που απασχολούν την Ε. Α. Α. Σ, τα οποία είναι  οικονομικά , ασφαλιστικά , υγειονομικής περίθαλψης  και εθνικά .

Τους αναπτύχθηκε λεπτομερώς η σε βάρος των αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας , επιτελεσθείσα οικονομική αδικία , η οποία σε κανένα άλλο κλάδο του δημόσιου τομέα έλαβε χώρα .


3.Οι Κύριοι Βουλευτές άκουσαν με προσοχή τα θέματα , έδειξαν κατανόηση και υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στις σχετικές πρωτοβουλίες στη Βουλή  , για επίλυση των προβλημάτων  στο μέτρο του δυνατού. Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τους Κυρίους Βουλευτές , εκ μέρους των μελών και των οικογενειών του Παραρτήματος Λέσβου της Ε. Α. Α. Σ.