Κλαίει για ακόμα μια φορά η Γέρα Λέσβου-30χρονος νεκρός στον βωμό της ασφάλτου-Σοβαρά τραυματισμένες 2 νεαρές από τα Λουτρά (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 30χρονος επιβάτης του μοιραίου Ι.Χ Μιχάλης Κουλιουμπης ετών 30 με καταγωγή από τον Παπαδο της Γέρας Λέσβου δεν άντεξε στα βαριά του τραύματα και εξέπνευσε. 

Ο άτυχος νεαρός ονομάζετε Μιχάλης Κουλιουμπής είναι 30 ετών και κατοικεί στον Παπαδο της Γέρας 

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 30χρονος είχε χάσει την μητέρα του σε νεαρή ηλικία από ανίατη αρρώστια.

Οι δύο κοπέλες αδελφές ετών 22 και 20  που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν καταγωγή από την περιοχή των Λουτρών Λέσβου και σύμφωνα με πληροφορίες η μια από αυτές μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροπλάνο σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθηνών καθώς υπέστη σοβαρά κατάγματα στη σπονδυλικής της στήλη. Η άλλη κοπέλα είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένη στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης


Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.     

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 24χρονος οδηγός του μοιραίου Ι.Χ μάρκας OPEL CORSA έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της ολισθηρότητας από την πρωινή βροχή και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή Θέρμα του Κόλπου Γέρας Λέσβου ακριβώς έξω από το Ξενοδοχείο «Μυτιλάνα»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος Μιχάλης μαζί με τις κοπέλες και τον 24χρονο οδηγό του μοιραίου Ι.Χ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση στην Μυτιλήνη.

Είδη τα μηνύματα θλίψης είναι διάχυτα στο κοινωνικό δίκτυο facebook ενώ το προφίλ του 30χρονου έχει πλημμυρίσει από μηνύματα φίλων του και αγνώστων.

Ο άτυχος 30χρονος (ΦΩΤΟ Facebook)

Το Δελτίο τύπου της αστυνομίας για το σοβαρό θανατηφόρο τροχαίο στην Μυτιλήνη

Σήμερα (23.03.2015) το πρωί, στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης - Καλλονής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 24χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαιναν επίσης, ένας 30χρονος, μία 22χρονη και μία 20χρονη, ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου και ο τραυματισμός της 22χρονης και της 20χρονης, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.