Αντώνης Πετρόπουλος «Κάναμε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή-Η Καλλονή πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στην Σούπερ Λίγκα»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη της Καλλονής επί του Πανιωνίου, τις συνθήκες στην Μυτιλήνη, αλλά και για τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. 


Ο Αντώνης Πετρόπουλος με δικό του γκολ χάρισε μια σπουδαία νίκη στην Καλλονή επί του Πανιωνίου. Ο επιθετικός των νησιωτών μίλησε στο gazzetta.gr για το τρίποντο που βάζει τις βάσεις για την παραμονή στην Καλλονή, για τις συνθήκες στην ομάδα, για τα άδεια γήπεδα, την πρώην του ομάδα τον ΟΦΗ, ενώ βγάζει το καπέλο στον Γιάννη Αναστασίου. 

Η Καλλονή σημείωσε μία σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου. Θεωρείς ήταν νίκη-παραμονής;

«Ήταν σημαντικό το παιχνίδι αφού κάναμε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε και κάποιους αγώνες με τη Νίκη Βόλου εντός αλλά και με τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να τελειώνουμε με το θέμα αυτό». 

Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, ενώ στην επανάληψη η Καλλονή ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα.

«Πράγματι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και είχε κάποιες φάσεις για να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως εμείς ήματσαν καλύτεροι και σε συνδυασμό με τις αλλαγές ειδικά από το 60' και μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας και φτάσαμε στο γκολ που μας έδωσε τη νίκη». 

Στην Καλλονή υπήρξε αλλαγή και φαίνεται σιγά σιγά πως η δουλειά του Βαγγέλη Βλάχου αρχίζει και φαίνεται. 

«Όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα συνήθως αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Στην ομάδα ήρθε ο Βαγγέλης Βλάχος που έδωσε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι. Σιγά σιγά αρχίζει και φαίνεται η δουλειά του νέου προπονητή ο οποίος είναι γνώριμος από τέτοιες καταστάσεις».

Ήσουν ο χρυσός σκόρερ του αγώνα με τον Πανιώνιο κόντρα σε μία ομάδα που είχες φτάσει κοντά στο να υπογράψεις. Θεωρείς ότι ήταν μία μικρή εκδίκηση;

«Όχι καμία εκδίκηση. Με τον Πανιώνιο είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις και είχαμε φτάσει και κοντά στην συμφωνία αλλά το γεγονός ότι υπήρχε περιορισμός στις μεταγραφές ανάγκασε τον Πανιώνιο να αποκτήσει παίκτη σε άλλη θέση». 

Στην Καλλονή πως είναι οι συνθήκες;

«Νομίζω ότι η Καλλονή είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στην Σούπερ Λίγκα. Ο πρόεδρος του συλλόγου ο κ. Μιχαλάκης είναι ένας άνθρωπος με όραμα, ένας άνθρωπος που γνωρίζει το άθλημα και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα».

Ξεκίνησε την σεζόν σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πως είναι να αγωνίζεσαι γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τέτοια θεματα;

«Στον ΟΦΗ είναι πάρα πολλά τα προβλήματα και πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Η ομάδα την περσινή σεζόν πραγματοποίησε τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα ενώ έφτασε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Είναι κρίμα για την ομάδα κι εύχομαι να βρει τον δρόμο του γιατί είναι μαγαζί γωνία».

Η αγωνιστική αυτή διεξήχθη χωρίς κόσμο στις εξέδρες. 

«Ήταν περίεργο και καθόλου ωραίο. Είναι κρίμα και ειδικά για τις μικρές ομάδες να πληρώνουν μια τέτοια απόφαση και να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες από κοντά. Ελπίζω όποια απόφαση θα παρθεί στη συνέχεια να είναι για το καλό των φιλάθλων».

Για την μάχη του πρωταθλήματος ένα σχόλιο;

«Ο Παναθηναϊκός όπως έχει δείξει είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Δείχνει κάθε χρόνο καλύτερος και φαίνεται καθαρά η δουλειά που κάνει ο Γιάννης Αναστασίου. Επειδή έχω δουλέψει μαζί του ο Παναθηναϊκός είναι καθαρά ομάδα του προπονητή του και νομίζω ότι δεν θα αργήσει να έρθει η δικαίωση, είτε μέσω ενός τίτλου είτε μέσω εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»  


Πηγή: gazzetta.gr