Χωρίς κόσμο ξανά τα γήπεδα για την 28η αγωνιστική-Ξανά χωρίς κόσμο η Καλλονή στον ΤΑΡΛΑ με την Βέροια

Τη στιγμή που ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα ανακοινώσει την απόφασή του μέχρι την Πέμπτη το πρωί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ερχόμενη αγωνιστική θα γίνει χωρίς κόσμο. 


Κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να γίνει και η ερχόμενη αγωνιστική της Super League. Αυτή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή, γι’ αυτό και ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν θα συναντηθεί, τελικά με την ΕΠΟ και τη Super League, πριν τις ανακοινώσεις. Ο κ. Κοντονής θέλει να παραμείνουν κλειστά τα γήπεδα και αυτό το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, τις οποίες έχει προαναγγείλει και που αναμένονται να αλλάξουν ουσιαστικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση της Πολιτείας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένει τις εισηγήσεις της ελληνικής αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, τις οποίες θα έχει στα χέρια του μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Όπως γράψαμε και παραπάνω, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι κι’ αυτή η αγωνιστική θα είναι «κλειστή». 

Πηγή sport-fm.gr


Να υπενθυμίσουμε ότι η Καλλονή αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 28ης αγωνιστής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Δευτέρα 16/03/15 στις 19:30 την ομάδα της Βέροιας σύμφωνα με το πρόγραμμα της Super league.