Αποχωρήσεις και αφίξεις στον Αιολικό-Ευχαριστήριο σε Κομνηνό-Πολυζώνη-Κοντά στον Ν. Ματζουρανη

Ευχαριστήριο του Αιολικού στον Γιώργο Κομνηνό και τον Δημήτριο Πολυζώνη. Έρχεται ο Νίκος Ματζουράνης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον γυμναστή και πρώην προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κ. Γιώργο Κομνηνό, για την προσφορά του τα δύο τελευταία χρόνια στην κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Λέσβου και στην άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία αλλά και στην φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και τον θεωρούμε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Αιολικού Μυτιλήνης.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πρόσφατα προπονητή τερματοφυλάκων του Αιολικού κο Δημήτριο Πολυζώνη που αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του αφιλοκερδώς και με ζήλο , συμβάλλοντας στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Επιστρέφει ο Νίκος Ματζουράνης


Ο Νίκος Ματζουράνης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γιώργου Κομνηνού στην θέση του γυμναστή στον Αιολικό. Ο Ματζουράνης είναι καθηγητής φυσιολογίας και ήταν στην ομάδα και επί εποχής Γρηγορίου, λίγο πριν φύγει από το νησί για την Κομοτηνή όπου οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ήθελαν στον Πανεπιστήμιο. Μάλιστα λόγω της παρουσίας του εκεί συνεργάστηκε και με τον Πανθρακικό αφήνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής. Ο Ματζουράνης στο τέλος της σεζόν αναμένεται να επιστρέψει ξανά στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση και φυσικά δέχτηκε με χαρά την πρόταση του Παναγιώτη Τρύφων να αναλάβει τον Αιολικό και να αποτελέσει τον συνεργάτη του Παναγόπουλου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο νησί όπου θα έχει συνεργασία με τον προπονητή του Αιολικού.