Στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μυτιλήνης σήμερα στις 16:00 το τοπικό συμβούλιο νέων του Δήμου Λέσβου

Συνεχίζεται ο ανοιχτός διάλογος που δημιουργεί με την εκπαιδευτική κοινότητα της Λέσβου το τοπικό συμβούλιο νέων του Δήμου Λέσβου.


Σήμερα αντιπροσωπεία του 9μελες τοπικού συμβουλίου νέων του Δήμου Λέσβου με επικεφαλής την πρόεδρο κ Βαζλα στις 16:00 θα επισκεφτεί την ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μυτιλήνης στην Παναγιούδα για να ενημερώσει τους σπουδαστές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.

Στους σπουδαστές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ θα μοιραστεί ερωτηματολόγιο για να βγάλει το ΤΟΣΥΝ Λέσβου τα συμπεράσματά του για τους προβληματισμός των νέων της Λέσβου, με σκοπό να καταρτίσει το υπόλοιπο πλάνο των δράσεών του.

Στο τέλος επίσης θα μοιραστεί σε όσους θέλουν το έντυπο εγγραφής στο μητρώων νέων του Δήμου Λέσβου.

Το Το.Συ.Ν Λέσβου έχει την διάθεση, την δύναμη και την δυνατότητα να στοχεύει ψηλά και να επιδιώκει να αγωνίζεται πάντα με την βοήθεια του κάθε νέου για την καλυτέρευση της ζωής του και κατ΄επέκταση της κοινωνίας της Λέσβου, αφού οι νέοι αποτελούμε το μέλλον κάθε τόπου και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Ας γίνουμε το «+» στη πόλη μας!


Οι εγγραφές νέων μελών στο μητρώο νέων του Δήμου Λέσβου είναι ανοιχτές.

Εμείς σας προσκαλούμε όλους να εγγραφείτε και να εγγράψετε και τους φίλους σας, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε για την επίτευξη κοινών στόχων.

(Σύντομα το συμβούλιο θα εκδώσει αναλυτικό οδηγό ενημέρωσης για τις δυνατότητες και τις προοπτικές του θεσμού, καθώς και για τις δράσεις και τους στόχους του συμβουλίου της Λέσβου.)

Για να γνωρίσετε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (Το.Συ.Ν.) του Δήμου Λέσβου επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του στο FACEBOOK ΕΔΩ https://www.facebook.com/tosynlesvou?ref=hl

Σύντομα στον αέρα του διαδικτύου θα υπάρχει και Ιστοσελίδα για την άμεση ενημέρωση σας.


Εκ μέρους του Δ.Σ του ΤΟΣΥΝ Λέσβου

Υπεύθυνος επικοινωνίας & γραφείου τύπου

Στεφάνου Γεώργιος