ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΑ της Λέσβου-Συνεχίζεται το καρναβάλι της Λέσβου (ΦΩΤΟ, Βίντεο)

Ξεκίνησε την Παρασκευή 13/02 το καρναβάλι της Μυτιλήνης και συνεχίζεται όπου και θα κορυφωθεί αύριο με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων στις 15:00 με έναρξη της παρέλασης από την Λαγκάδα Μυτιλήνης...


Χτες είχαμε το πέρασμα καρναβαλικών σχημάτων της  Άντισσας και κανταδόρων του Συλλόγου “Χορωδία Μυτιλήνης – Νίκος Σκαλκώτας” με τη συνοδεία κιθάρας και ακορντεόν από την αγορά της Ερμού Μυτιλήνης.  

Ενώ το βράδυ στις 20:30 πραγματοποιήθηκε αποκριάτικη βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου έγιναν τα παρακάτω.:  Σάτιρα, χοροί και τραγούδια, με τη συμμετοχή των: α) Καρναβαλικό  Σχήμα Άντισσας, β) “Χορωδία Μυτιλήνης – Νίκος Σκαλκώτας”, γ) Μαρία Καραλή & Χορευτές του Φεγγαριού (χορευτική – σατιρική παράσταση “Δώστε του χορού να πάει”), δ) Σύλλογος Γυναικών Παμφίλων, ε) Λαογραφικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λουτρόπολης Θερμής “Ο Άγιος Γεώργιος”, στ) Ευανθία Σκοπελίτη (σάτιρα).  

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την αγορά της Ερμού αλλά και από τις εκδηλώσεις στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.





















Σήμερα είναι προγραμματισμένες οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πλατεία Σαπφούς, ώρα 11 π.μ.: α) Γιορτή Λουκουμά & Ρυζόγαλου, β)  Παιδικό πάρτι μασκέ με τη θεατρολόγο – ηθοποιό Νάσια Δαφιώτη. Διαγωνισμοί & πλούσια δώρα (DJ’s: Παραγωγοί του “Best Fm”).

Πλατεία Σαπφούς, ώρα 2 μ.μ., παιχνίδι “Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού”: Δραστηριότητες & δοκιμασίες πλατείας με τη συμμετοχή όλων των πληρωμάτων του παιχνιδιού. 

Πλατεία Σαπφούς, ώρα 9:30 μ.μ.: Πάρτι μασκέ, σε στεγασμένο χώρο της πλατείας (DJ’s: Παραγωγοί του “Best Fm”).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

Αγία Παρασκευή, ώρα 1 μ.μ.: Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία, με τουμπερλέκια και μασκαρεμένους από το τοπικό μπουλούκι “Γιουρούκδις”. Σατιρικά σκετς και παλιά αποκριάτικα έθιμα από τα μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.
Άντισσα, ώρα 8:30 μ.μ.: Παλιές καντάδες σε όλο το χωρίο, από τη Χορωδία και το Σύλλογο “Τέρπανδρος”.    

Φώτο, Βίντεο Γιώργος Παπαδόπουλος


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: “ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ 2015 : ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΑ”- ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ