ΧΑΟΣ στην Καλλονή από τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…. Και η αστυνομία απούσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος επικρατεί απο την Τετάρτη(18/02) στους δρόμους της Καλλονής, απο τότε δηλαδή που ξεκίνησαν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, οι οδηγοί δεν αντιλαμβάνονται διόλου τις νέες ρυθμίσεις, αψηφούν τις πινακίδες, και κυκλοφορούν σα να μην συμβαίνει τίποτα, παραβιάζοντας απαγορευτικά, μονόδρομους, στοπ, και αλλαγές πορείας.

Άλλοι πάλι οι οποίοι συμβιβάστηκαν με τις νέες ρυθμίσεις, κορνάρουν επίμονα και τα "ψάλλουν" στους παραβάτες.

Στα σημεία όπου υπάρχει κίτρινη γραμμή απαγόρευσης στάθμευσης, όλοι παρκάρουν κανονικά, ενώ πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην πρόσβαση του Κέντρο Υγείας Καλλονής. Με τις νέες ρυθμίσεις, η πρόσβαση για το Κ.Υ. είναι απο τον μονόδρομο πλέον του ποταμού, και απο τον άφτιαχτο ακόμη δρόμο πίσω απο το Κ.Υ. Εμάς με τη βόλτα μας σήμερα μας γεννήθηκε μια απορία. Αν υπάρξει επείγον περιστατικό, και το ασθενοφόρο κινείται στον μονόδρομο, και λόγο αμέλειας και άγνοιας, κινούνται αυτοκίνητα ανάποδα, και παράλληλα υπάρχουν (όπως παντα) παρκαρισμένα και απο ις δυο πλευρές αμάξια, τι θα γίνει;

Επίσης στην βόλτα μας είδαμε κάποιες πινακίδες ακόμη να είναι καλυμμένες με σακούλες, και παντελής έλλειψη αστυνόμευσης. Η τροχαία ίσως έπρεπε να κάνει βόλτες τις πρώτες μέρες των ρυθμίσεων, καθώς οι αλλαγές στους δρόμους είναι πολλές, και εγκυμονεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης διακρίναμε εκτός απο τις άλλες αλλαγές και την πεζοδρόμηση του δρόμου απο το κατάστημα "Tasty Top" μέχρι το γεφύρι. Φυσικά όλοι πέρναγαν κανονικά. Δείτε τα βίντεο, και θα καταλάβετε.



Πηγή kalloninews.gr