264 αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το καρναβάλι της Μυτιλήνης-Αναζητήστε τα πρόσωπα σας…

Τις καλύτερες εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών, απέσπασαν καρναβαλιστές που παρέλασαν το απόγευμα τηςΚυριακής στο κέντρο της Μυτιλήνης.


Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών "ξεχύθηκαν" στους δρόμους, χορεύοντας και διασκεδάζοντας συμμετέχοντας στο Καρναβάλι της Μυτιλήνης «ΤΑ ΓΙΟΥΝΙΑ», το οποίο και φέτος απέδειξε πως δεν έχει να "ζηλέψει" σε τίποτα από αλλά καρναβάλια στην επαρχία...

Ο καρναβαλικός οίστρος αποδείχτηκε απτόητος πυροδοτώντας το ιλιγγιώδες κέφι και την αυθόρμητη έκρηξη χαράς που πλημμύρισε την Προκυμαία Μυτιλήνης από την Λαγκάδα έως την πλατεία Σαπφούς, την πλατεία του φετινού Μυτιληνιού Καρναβαλιού.

Η τρέχουσα επικαιρότητα βρέθηκε συχνά στο αλάθητο σατιρικό, καρναβαλικό πνεύμα τόσο των αρμάτων, όσο και των πληρωμάτων λαβαίνοντας απρόοπτες, ευφάνταστες και συναρπαστικές μεταμορφώσεις, ενώ δεν έλειψαν και εμπνεύσεις και αφορμές από μια ευρύτατη θεματολογία. 

Το lesvospost.com ήταν από την αρχή κοντά στους καρναβαλιστές προβάλλοντας καρέ - καρέ την παρέλαση της Κυριακής. Δείτε τα όμορφα στιγμιότυπα:




Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριγκλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

To LesvosPost.com για ακόμα μια φορά κάλυψε όλες τις εκδηλώσεις του Μυτιληνιού καρναβαλιού. Μάλιστα κατά την χθεσινή παρέλαση σε διάφορα σημεία της διαδρομής υπήρχαν συνεργάτες μας με τα ειδικά μπλουζάκια του LesvosPost.com καταγράφοντας το κάθε λεπτό της παρέλασης αρμάτων και καρναβαλιστών. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με περισσότερα ρεπορτάζ και βίντεο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καρναβαλιστές και τους διοργανωτές για την συνεργασία τους στην κάλυψη του καρναβαλιού από το LesvosPost.com….. Και του χρόνου.