Χ. Αθανασίου: «Θα είμαι υποψήφιος στην Λέσβο, δίνοντας ΜΟΝΟ μία υπόσχεση: Ότι δεν θα σας διαψεύσω.»

Και επίσημα ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανακοινώνει με την παρακάτω επιστολή προς τα ΜΜΕ και τους πολίτες την υποψηφιότητα του για την επικείμενες Εθνικές Εκλογές 2015, ο Χ. Αθανασίου θα είναι όπως τονίζει υποψήφιος στον νόμο Λέσβου.


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές αποδέχτηκα την  πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Η συμμετοχή μου αυτή στόχευε στην αναμόρφωση της Νομοθεσίας, τη λειτουργικότητα της Διοίκησης και την Εκπροσώπηση της χώρας μας στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά την οποία είχα την τιμή να προεδρεύσω στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης.

Θέλω να πιστεύω ότι και στους τρείς πιο πάνω στόχους τα κατάφερα. Παράλληλα, μαζί με τους αρμόδιους φορείς των νησιών μας σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έργα που από χρόνια έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί.

Για τα νησιά μας δεν δικαιολογείται άλλη καθυστέρηση, για την οποία όλοι ευθυνόμαστε. Δεν δικαιολογείται ο ανταγωνισμός και η υπονόμευση ούτε η εσωστρέφεια. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας δύο βήματα πιο μπροστά.
Προσωπικά, όνειρό μου είναι να αλλάξουν τα νησιά μας, να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν οι κάτοικοί τους και ειδικά οι νέοι. Να δώσουμε στον κόσμο ελπίδα και στη χώρα μας προοπτική. Αυτό θα γίνει όμως αθόρυβα χωρίς μεγαλοστομίες, με σύνεση, αποφασιστικότητα και δουλειά. Πολύ δουλειά.

Με αυτό το όνειρο, με αυτούς τους στόχους και με αυτή την αποφασιστικότητα και αγάπη για τα νησιά μας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Νομό μας, δίνοντας ΜΟΝΟ μία υπόσχεση:  Ότι δεν θα σας διαψεύσω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χαράλαμπος Αθανασίου 

Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Χρησιμοποιήστε το hashtag ‪#‎EklogesLesvosPost2015 και δείτε Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com και plomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com