Πολιτική διαφήμιση στο LesvoPost.com.. Προβληθείτε στο ανεξάρτητο ΜΜΕ της Λέσβου- Γιατί σε εμάς;

Το lesvospost.com ανακοινώνει ότι από τις 01-01-15 σταμάτησε να δημοσιεύει τα Δ.Τ όλων των υποψήφιων για τις ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές 2015.


Το LesvosPost.com θα δημοσιεύει μόνο σημαντικές ειδήσεις απ όλους τους υποψήφιους (πχ ποιοι θα ναι οι υποψήφιοι και ότι κρίνουμε εμείς ότι είναι σημαντικό).  Το LesvosPost.com έχει καταρτίσει ένα πακέτο διαφήμισης σε αυτό με όλα τα νόμιμα παραστατικά.

Επειδή ίσως είμαστε το μοναδικό νόμιμο ΜΜΕ της Λέσβου δεν δεχόμαστε αλλά ΜΜΕ της Λέσβου να παίρνουν μαύρα χρήματα από υποψήφιους και να δημοσιεύουν τα δελτία τύπου σαν να μην συμβαίνει  τίποτα ενώ εμείς να κάνουμε δωρεάν πολίτη- εκλογική διαφήμιση.

Οι παροχές που παρέχουμε στους υποψήφιους είναι:

Προβολή υποψήφιου 

Προβολή με banners διαφόρων μεγεθών επιλέγοντας τη θέση που σας ενδιαφέρει. Το banner προβάλετε σταθερά σε όλες τις σελίδες εξωτερικές-εσωτερικές του LesvosPost.com.

Η προβολή μέσω banners είναι ιδανική για υποψηφίους, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την τεράστια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ επισκεψιμότητα και το κύρος του LesvosPost.com για να φτάσει το μήνυμά τους στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του. 

**Ενδεικτικές διαστάσεις κατηγοριών διαφημιστικών banners: 300 x 250 pixels , 728 x 90 pixels, 336x280 pixels, 234x60 pixels, 150 x 450 pixels

Μαζί με το μπανερ ακολουθούν και τα παρακάτω:

α) Καθημερινή προβολή της δραστηριότητας σας μέσο των δελτίων τύπου κτλ
β) Τηλεοπτική συνέντευξη στη νέα LesvosPost.com web tv ζωντανά η μαγνητοσκοπημένα σε χώρο δικό μας η χώρο της επιλογής σας (Η συνέντευξη καταγράφεται και δίνεται αποθηκευμένη σε μέσο αποθήκευσης)
β) Απεριόριστη αρθογραφία των υποψηφίων 
ε) Αποστολή ειδήσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα στη λίστα αποδεκτών του newsletter
ε) Ζωντανή η μαγνητοσκοπημένη κάλυψη των ομιλιών και εκδηλώσεων του υποψηφίου από την LesvosPost.com WEB TV

(Η συνέντευξη και οι καλύψεις θα είναι παραγωγή της εταιρείας συνεργαζόμενης με το LesvosPost.com την LesvosLive.gr)

Γιατί να προβληθείτε στο LesvosPost.com

1. Γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site της Λέσβου υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του.

2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη  στοχευμένη επισκεψιμότητα.

3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία.

4. Γιατί βρίσκεται ψηλά στις λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση του google, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τις πληροφορίες του και όσοι δεν το γνωρίζουν.

5. Γιατί οι τιμές προβολής στο 
LesvosPost.com όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.

6. Γιατί οι ειδήσεις του αναρτώνται αυτόματα και στις σελίδες του στα social media (facebook, twitter, google+)

Να τονίσουμε ότι αυστηρά εκδίδεται Τιμολόγιο Παροχής υπηρεσιών για όλες τις ενέργειες προβολής που θα επιλέξει ο υποψήφιος

*Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.comWEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Κεντρικά γραφεία: Ικτίνου 2, 4ος όροφος (έναντι κεντρικών λυκείων Μυτιλήνης)
Τηλέφωνα επικοινωνίας 22510-42604- 6972012896

Με εκτίμηση
Δ/ντης αρχισυντάκτης LesvosPost.com- LesvosPost WEB TV
Στεφάνου Γεώργιος

Πτυχιούχος δημοσιογράφος

Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Χρησιμοποιήστε το hashtag ‪#‎EklogesLesvosPost2015 και δείτε Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.comκαι plomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com