Στην κατρακύλα το ΠΑΣΟΚ της Λέσβου-Μετά τον Σηφουνακη και ο Γ. Γιαννουλέλης στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου

Μετά τον Νίκο Σηφουνάκη, που είχε δώσει το παρόν στην πρώτη ανοιχτή ομιλία-παρουσίαση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρεόυ, σήμερα ο συμπολίτης μας, Γιώργος Γιαννουλέλης, ανακοινώνει την παραίτηση του από τη νομαρχιακή του Πασοκ και προσχωρεί στο Κίνημα Σοσιαλιστών – Δημοκρατών.


Δεν αποκλείεται οι δυο προσχωρήσαντες, να είναι και στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος για το νομό Λέσβου στις προσεχείς εκλογές.

Το σχετικό κείμενο που λάβαμε:

Την παραίτηση μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λέσβου υπέβαλα στον Γραμματέα της Ν.Ε ανακοινώνοντας την προσχώρηση μου στο Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών, καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει να εκφράζει τις αξίες και τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη και υπό την ηγεσία του κ. Βενιζέλου έχει γίνει παρακολούθημα της ΝΔ του κ. Σαμαρά. Πιστεύω ότι η δημιουργία του κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου εκφράζει τις αγωνίες και τις ανάγκες για μια Μεταπελατειακή Ελλάδα και την Ελλάδα μετά την κρίση…

ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Πηγη plomarinews.gr


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Χρησιμοποιήστε το hashtag ‪#‎EklogesLesvosPost2015 και δείτε Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com και plomarinews.gr,kalloninews.gr, 24-ores.com