Βραβεύτηκαν οι Βρύζας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Αναστασιάδης από τον "Γαλανόλευκο Φάρο" Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Βρύζας, Σαλπιγγιδης, Αθανασιάδης και Αναστασιάδης τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από τον "Γαλανόλευκο Φάρο" Λέσβου.


Η παρουσία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη έχει ξεσηκώσει το φίλαθλο κοινό της περιοχής και ειδικότερα του ΠΑΟΚτσήδες της Λέσβου.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Βρύζα, Σαλπιγγιδη, Αθανασιάδη και Αναστασιάδη το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛΚ.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου φίλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος Λέσβου» Καζατζης Αθανάσιος μαζί με αντιπροσωπεία του συλλόγου, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ και έκαναν δώρο τόσο στους άσους της Εθνικής Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη όσο και στον Γενικό Δ/ντη του ΠΑΟΚ (και άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή) Ζήση Βρυζα.

Τιμητική βράβευση για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο έκαναν και στον προπονητή του ΠΑΟΚ Άγγελο Αναστασιάδη.

Στους παίχτες και στον Γενικό Δ/ντη του ΠΑΟΚ δώρισαν από μια ανθοδέσμη και μια εικόνα του Αγίου Ραφαήλ, και στον προπονητή του ΠΑΟΚ επίσης μια ανθοδέσμη και την εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμαδου.

Να τονίσουμε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον Κωνσταντινίδη επισκέφτηκαν μετά την άφιξη της αποστολής το μοναστήρι του Ταξιάρχη Μανταμαδου αλλά και αυτό του Άγιου Ραφαήλ.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να βραβευτούν ο Τζαβελλας, Τζιολης, έμειναν, όμως, στη Θεσσαλονίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ρεπορτάζ- Βίντεο Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριγκλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ LesvosPost.com)

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα και τις φωτογραφίες που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEB TV


















ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Η καθυστέρηση δεν χάλασε την υποδοχή του ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη-Σε μοναστήρι τους πάει ο Άγγελος (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)


Μέσα Λεοζινιο-Μαρσελο για την Καλλονή-Έξω Τζιολης-Νομποα-Τζαβελλας για τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)