Μέσα Λεοζινιο-Μαρσελο για την Καλλονή-Έξω Τζιολης-Νομποα-Τζαβελλας για τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία της προπόνηση ολοκλήρωσε το μεσημέρι η Καλλονή στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αύριο στις 19:30.


Το πρόγραμμα της Καλλονής ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής και έκλεισε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα έχει στη διάθεσή για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο του Βορρά" όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς ο Λεοζίνιο ο οποίος εξέτισε ποινή λόγω καρτών στη Βέροια επιστρέφει ενώ για πρώτη φορά συμπεριελήφθη στην αποστολή ο βραζιλιάνος Μαρσέλο.

Οι είκοσι που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης είναι οι: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά. 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πληρώνει το... μάρμαρο της ήττας στην Τρίπολη και μένει εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με την Καλλονή. Ανέτοιμος ο Νομπόα.

Ο διεθνής άσος με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, συμμετείχε μεν στο διπλό, το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα τον ήθελε ο προπονητής του για να τον υπολογίζει.

Όσον αφορά τον Γιώργο Τζαβέλλα, δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Αναστασιάδη, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από εκείνον και του χρεώνει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα και την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκοςσυνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση. ΟΝίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή. Στην αποστολή είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης. 

Ο Κατσικάς αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα του ΠΑΟΚ, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Μακ και Κάτσε.

Δείτε τις δηλώσεις του συνεργάτη προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη καθώς και τον ποδοσφαιριστών Σάββα Τσαμπούρη και Νίκου Καλτσά για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: