Με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου ο Νίκος Σηφουνάκης σαν υποψήφιος στον Νομό Λέσβου;

Πέντε βουλευτές, δύο πρώην γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, δεκάδες πρώην υπουργοί και βουλευτές και εκατοντάδες στελέχη του κόμματος μέχρι σήμερα ανά την Ελλάδα, θα είναι ο βασικός κορμός του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, στο Μουσείο Μπενάκη. Η αιθουσα που θα γίνει η παρουσίαση εχει κατακλυστεί απο τους φίλους του νέου κόμματος που ονομάζεται «Κίνημα - Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Με συνθήματα όπως «το κίνημα φουντώνει το κίνημα νικά να πεσει η δεξιά», «Γιωργο, προχωρά, σε θελει όλη χώρα», «το Μπενάκη είναι μικρό, δεν χωράει το λαό» και «Γιώργο, μαζί θα γράψουμε ιστορία» οι οπαδοί του νέου κόμματος ζέσταιναν την ατμόσφαιρα περιμένοντας να ξεκινήσει η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Πολλά είναι και τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δίνουν το παρών στο νέο εγχείρημα του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς στο Μουσείο Μπενάκη βρίσκονται ήδη ο Θάνος Μωραΐτης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Αντρέας Φούρας, ο Γιάννης Διαμαντίδης, ο Γρηγόρης Βιώτης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Γιώργος Ανωμερίτης, ο Μανώλης Στρατάκης, η στενή συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που μόλις χθες παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του με ονομασία «Κίνημα - Δημοκρατών Σοσιαλιστών» και έμβλημα ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.


Τα ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Μουσείο Μπενάκη. Διαβάστε όλη τη λίστα.

Δημητρης Ρέππας
Φιλιππος Σαχινιδης
Θανος Μωραιτης
Νικος Σηφουνακης
Χρηστος Αηδονης
Συμεων Κεδικογλου
Ελσα Παπαδημητριου
Μιχαλης Καρχιμακης
Αφροδιτη Παπαθαναση
Νικος Αθανασακης
Γιαννης Διαμαντιδης
Παυλος Γερουλανος
Πετρος Λαμπρου
Ροδουλα Ζηση
Ανδρεας Φουρας
Γρηγορης Νιωτης
Χρηστος Μαγκουφης
Θανασης Παπαγεωργιου
Νικος Παπανδρεου
Νικος Τσωνης