ΣΟΚ: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με έναν 63χρονο οικογενειάρχη νεκρό στην Καλλονή Λέσβου

Θανατηφόρο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της  Καλλονής. Συγκεκριμένα το Σάββατο 06-12-2014 λίγο μετά τις 9 το βράδυ  στο 37ο χλμ Μυτιλήνης – Καλλονής (περιοχή Καντρί) δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.


Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα του Π.Κ. Καλλονης  με (2)  πυροσβέστες  για τον απεγκλωβισμό των οδηγών. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου Μ.Γ  63 ετών    απεγκλωβίστηκε νεκρός.

Η σωρός του παρελήφθη από το Ε.Κ.Α.Β. και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Από το δεύτερο όχημα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο Κ.Ν ετών 47 τον όποιο παρέλαβε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο Βοστανειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσής ήταν τόσο μεγάλη ώστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε σχεδόν δύο ώρες για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς από τα οχήματά τους.


Χθες (06-12-2014) το βράδυ, στο 35ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής, στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 63χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από ένα 46χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαιναν και δύο ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 22 και 46 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 63χρονου οδηγού του πρώτου οχήματος και ο σοβαρός τραυματισμός του 46χρονου οδηγού του δεύτερου.


Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.                           


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΛΑΤΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ…!!!!