Υποψήφιοι σε Δήμο Λέσβου και περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που αξίζουν την ψήφο μας!

Στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει υπάρχει πλειάδα υποψηφίων σχεδόν σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Το σημαντικό για μας τους πολίτες - δημότες είναι να κάνουμε σωστές επιλογές και να διαλέξουμε νέους , άφθαρτους ανθρώπους με βάση τις ικανότητές τους , τη διάθεση για προσφορά, την επαγγελματική τους διαδρομή και το ήθος τους.

Σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι , που μπορούν να προσφέρουν κι αυτή τη φορά θα πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί στη σταυροδοσία μας . Έτσι κι αλλιώς σήμερα με τις δεδομένες συνθήκες δεν υπάρχει η προσδοκία του ρουσφετιού που αποτελούσε άλλοθι για ορισμένους ,ώστε να επιλέγουν διάφορους απίθανους τύπους , κατ επάγγελμα πολιτικούς επειδή πόνταραν σε κάποια μικρή η μεγάλη εξυπηρέτηση .

Με βάση τα παραπάνω να βαραίνουν στη δική μας αξιολόγηση αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους που γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι αξίζουν την ψήφο των πολιτών εκεί που θέτουν υποψηφιότητα.

Όλοι οι παρακάτω θεωρούμε ότι έχουν και διάθεση προσφοράς αλλά και γνώση . Πιστεύουμε ότι θα τιμήσουν την ψήφο μας .

Πατήστε πάνω στις εικόνες για τα βιογραφικά τους

Καλή επιτυχία σε όλους!

Για Δήμο Λέσβου












































Για Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου














Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.