Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Καρασαρίνης («Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο»)

Ο Ανδρέας Καρασαρίνης είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών «Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση».


Ασχολείται επαγγελματικά με εκδόσεις και διαφημίσεις, καθώς ήταν συνιδρυτής και εκδότης  της εφημερίδας Aegean University Press με μία ομάδα φοιτητών την διετία 2009-2011, ήταν μέλος του εμπορικού τμήματος της ΑΕΛΚ στην διετή επιτυχημένη προσπάθεια για την άνοδό της στην Super League (2011-2013) , είναι συνιδρυτής και εκδότης μαζί με νέους ανθρώπους της εφημερίδας Youth Voice και τέλος συνιδρυτής του πρώτου εμπορικού ψηφιακού ηλεκτρονικού οδηγού της Λέσβου.(www.myg.gr).

Είναι ενεργό μέλος πολλών εθελοντικών οργανώσεων και συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είτε συμμετέχοντας στην οργανωτική επιτροπή, είτε απλά ως παρευρισκόμενος.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ για δεύτερη συνεχόμενη φορά και Περιφερειάρχης της ΟΝΝΕΔ για το Βόρειο Αιγαίο.

Στο παρελθόν υπήρξε Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης(2005-2007), Τομεάρχης Οργανωτικού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αιγαίου(2007-2009), Υπεύθυνος ΤΟΣΥΝ Βορείου Αιγαίου για την ΟΝΝΕΔ(2008) και Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για την Λήμνο το 2013-2014.

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε τοπικές αυτοδιοίκησης , καθώς η πρώτη ήταν το 2010.

Τηλ Επικ:6937817053
Mail :karasarinisandreas@hotmail.com
Twitter : https://twitter.com/karasarinisandr












Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.