Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ρουμελιώτου Μυρσίνη («Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο»)

H κυρία Ρουμελιώτου Μυρσίνη κατάγεται από την Καλλονή της Λέσβου. Είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται ως Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου.


Κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στην Εκπαιδευτική και Κοινωνική Πολιτική, τρία Πανεπιστημιακά πτυχία και δύο Μεταπτυχιακά (Master of Arts και Master of Science), το ένα εκ των οποίων στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη.
Γνωρίζει άριστα 13 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Σουηδικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ρώσικα, Δανέζικα και Ολλανδικά) και έχει εργασθεί στη Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο Νομικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο.

Έχει συγγράψει το βιβλίο «Θέματα Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης», καθώς και διεθνή επιστημονικά άρθρα σχετικά με την Τοπική Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.
Επίσης Έχει ασχοληθεί ως εθελόντρια σε διάφορους φορείς και οργανισμούς, όπως είναι η HELP για τα παιδιά και τους εφήβους, η ΠΝΟΗ για την πρόληψη και η PRAKSIS για τους μετανάστες. Η Περιφερειακή, Τοπική, Νησιωτική και Κοινωνική Ανάπτυξη αποτελούν πεδίο των ενδιαφερόντων της, τόσο ως επιστημονικό πεδίο όσο και ως πεδίο δράσης για τη βελτίωση του τόπου μας σε οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τέλος πιστεύει πως ο Δήμος Λέσβου με το νησιωτικό χαρακτήρα, το φυσικό πλούτο και την ισχυρή πολιτιστική παράδοση που διαθέτει, μπορεί μέσα από το σωστό σχεδιασμό, τη χάραξη και εφαρμογή των κατάλληλων πολιτικών να αναδειχθεί σε πρωτοπόρο, καινοτόμο πόλο ανάπτυξης και σε πρότυπο Δήμο για όλη την Ελλάδα.
Μοιραστείτε μαζί της το όραμα για τη Λέσβο απαντώντας στο παρακάτω online ερωτηματολόγιό που έχει φτιάξει: www.surveymonkey.com/s/Lesvos


Τηλ Επικ:6945909774
Mail :myrsine@gmail.com







Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Χρησιμοποιήστε το hashtag #EklogesLesvosLesvosPost και δείτε όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com, plomarinews.gr, και η εταιρεία παραγωγής lesvoslive.gr