2η νίκη για την ΑΕΛΚ U20- Ισοπαλία στο πρώτο της παιχνίδι η ΑΕΛΚ U17

Απόλλωνα Σμύρνης U-20 - ΚΑΛΛΟΝΗ U-20 0-1- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ U-17 - ΚΑΛΛΟΝΗ U-17 1-1


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με 0-1 πέτυχε η U-20 του Δημήτρη Γαβαλά στο Γήπεδο της Πεντέλης με αντίπαλο την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ U-20.

Η ομάδα έδειξε τις διαθέσεις της από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, στο 23ο λεπτό, με ένα πανέμορφο σε δημιουργία γκολ. Έπειτα από ένα έξοχο passing game στον άξονα βγήκε κάθετη μπαλιά στον Γιώργου και αυτός δε δυσκολεύτηκε με πλασέ να γράψει το 0-1 για την Καλλονή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με την ίδια δύναμη και το ίδιο αγωνιστικό πάθος ψάχνοντας το δεύτερο γκολ με το οποίο θα σφράγιζε τη νίκη, ωστόσο στο 63ο λεπτό ο Καρακλάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτή η εξέλιξη άλλαξε τα αγωνιστικά μας πλάνα στην επίθεση με την ομάδα να παίζει περισσότερο με αντεπιθέσεις περιμένοντας ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Ωστόσο, όπως και στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, η υποδειγματική αμυντική μας λειτουργία δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο για να φτάσει με αξιώσεις στην εστία και έτσι η ομάδα έφυγε νικήτρια με 0-1 φτάνοντας τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Ολυμπιακό.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΟΝΗ U-20

Γόμος, Καρακλάς, Ευαγγελιδάκης, Μπράκουλα, Πιπεράς Σπ., Ζωάννου, Μαγγανάς, Σοφιάνης (62’ Χατζηκλειδαράς), Κίστα (56’ Ιωαννίδης), Γιώργου (78’ Μούτσα)
Απόλλων Σμύρνης U-20
Αθανασίου, Ξανθόπουλος, Ζαχαρίου (78’ Μάντζιος), Μπούσκος, Σιγάλας, Ντούνης, Μπέντας, Καλλέργης (82’ Μαυρούδης), Ντάφλας, Φουκαράς (62’ Μιχαλάρης), Δημογιάννης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ U-17 - ΚΑΛΛΟΝΗ U-17 1-1

Ντεμπούτο με θετικό αποτέλεσμα έκανε η  U-17 της Καλλονής στα Χανιά της Κρήτης αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ U-17 2013-2014. Οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Κοκκινέλλη κατάφεραν να αποσπάσουν τον εκτός έδρας βαθμό της ισοπαλίας φέρνοντας 1-1 με τον Πλατανιά και αφήνοντας αγωνιστικά θετικές εντυπώσεις.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να μην απειληθεί σε κανένα σημείο έχοντας μάλιστα και τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ: δύο με τον Κυριακού και μία με τον Μερτζάνη. Το 0-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Πλατανιάς μόλις στα πρώτα λεπτά της επανάληψης κατάφερε να ανοίξει το σκορ ωστόσο οι παίκτες της Καλλονής μας δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και δέκα λεπτά αργότερα πέτυχαν με τον Ξύδα το πρώτο τους γκολ στη διοργάνωση με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 1-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πλατανιάς U-17

Ευθυμάκης, Στεφανίδης Ηλ., Στεφανίδης Ν., Shehu, Κρασουδάκης, Νικηφόρος, Λιάσκας, Κοντορινάκης, Κοκκινάκης, Μανιουδάκης, Βαρουξάκης

ΚΑΛΛΟΝΗ U-17

Παπάζογλου Φ., Μπουρμπούλης, Καραγιώργης, Βαγγελάκης, Τινιακός, Γιαζιτζόγλου, Δράκος, Μερτζάνης, Πιπεράς Γ., Ξύδας, Κυριακού
Ως αλλαγή μπήκαν οι: Παπάζογλου Θ., Θωμαΐδης, Βουρλής, Κεραμιδάς

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την φιλοξενία:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Πλατανιά για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα της U-17 της Καλλονής μας κατά τον μεταξύ μας αγώνα στην Κρήτη για την 1η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ U-17. Συγχαίρουμε τον Πλατανιά για την πρωτοβουλία του να υποδεχτούν την ομάδα μας στα Χανιά οι γονείς των ποδοσφαιριστών της δικής του ομάδας. Θα περιμένουμε τον αγώνα του β’ γύρου στη Μυτιλήνη για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.