Κυριακή 14/01: Με στόχο το διπλό ο Αιολικός με Ερμιονιδα στο Κρανιδι | Με τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων ο Διαγόρας στην Αγ. Παρασκευή

Με στόχο το διπλό ο Αιολικός με Ερμιονιδα στο Κρανιδι | Με τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων ο Διαγόρας στην Αγ. Παρασκευή

Με στόχο το διπλό ο Αιολικός

Το τρίποντο που θα τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα και να αρχίσει να διώχνει μακριά τις υποψίες κινδύνου, αναζητά την Κυριακή στο Κρανίδι ο Αιολικός αντιμετωπίζοντας την Ερμιονίδα, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μετά την ισοπαλία με τον Ταμυναϊκό, αλλά και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παιχνιδιών, ο Αιολικός βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και θα πρέπει να κάνει επιτέλους μια μεγάλη νίκη, όπως μέσα στην Χαλκίδα πριν από έναν γύρο σχεδόν, ώστε να μπορέσει να πατήσει καλύτερα στα πόδια του.

Με 12 βαθμούς αυτή την στιγμή δεν αποκλείεται αν η ομάδα της Μυτιλήνης δεν πάρει έστω τον βαθμό, να πέσει κάτω από την διαχωριστική γραμμή και έτσι η συνέχεια να γίνει αγχωτική και άκρως δύσκολη. Απέναντί της βέβαια έχει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, την Ερμιονίδα, που ειδικά μέσα στην έδρα της είναι δυνατή και δύσκολα αφήνει βαθμούς. Ο Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τους Χρήστου και Παληγεώργο, μπορεί να υπολογίζει και στον νεοαποκτηθέντα Ποτουρίδη και γενικά έχει περισσότερες επιλογές πλέον από ό,τι πριν μια εβδομάδα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.15 για συγκοινωνιακούς φυσικά λόγους.



Με τον πρωτοπόρο ο Διαγόρας

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος καθώς το παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει το πήρε την Τετάρτη, ο Διαγόρας υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 στην Αγ. Παρασκευή τον πρωτοπόρο και σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή, Αήττητο Σπάτων, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι προφανής, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του Διαγόρα να ελπίζουν πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Τα Σπάτα είχαν ρεπό την περασμένη αγωνιστική και προέρχονται από μεγάλη αποχή αγωνιστικά, αφού έχουν να παίξουν για το πρωτάθλημα πριν τις γιορτές, ενώ σίγουρα θα δυσκολευτούν από το μικρό γήπεδο της Αγ. Παρασκευής.

Σε αυτά αλλά και στο πάθος των παικτών του ποντάρει και ο Στέλιος Μουντανάρης ώστε να πάρει η ομάδα του ένα θετικό αποτέλεσμα, που αν συμβεί θα φέρει ακόμη πιο κοντά τον Διαγόρα στην παραμονή. Προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του τιμωρημένου Μιχαλάκη, η ψυχολογία είναι στα ύψη, ενώ και ο κόσμος αναμένεται να είναι πολύς την Κυριακή αφού και ο αντίπαλος είναι εμπορικός αλλά και δεν υπάρχει παιχνίδι της Α’ κατηγορίας.

Γ’ Εθνική – 7ος όμιλος

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Διαγόρας – Αήττητος Σπάτων
Ερμιονίδα – Αιολικός  (13.15)
Τριγλία – Ταμυναϊκός
Ερμής  Κιβερίου – Πανθηραϊκός
Χαλκίδα – Παναργειακός

Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ