Στην μάχη της ενημέρωσης έχει ριχτεί για τα καλά η νέα «LesvosPost WEB TV» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην μάχη της ενημέρωσης έχει ριχτεί για τα καλά η νέα και η πρώτη εναλλακτική διαδικτυακή τηλεόραση της Λέσβου «LesvosPost WEB TV» η οποία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και σύντομα θα μπορούν οι χιλιάδες αναγνώστες μας να παρακολουθούν live εκπομπές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.


Να το τονίσουμε ότι η LesvosPost.com WEB TV γίνεται μέσο της συνεργασίας 2 κορυφαίων site της Λέσβου και αυτά είναι το LesvosPost.com και το PlomariNews.gr.

Φυσικά σε αυτό το εγχείρημα θα συμβάλουν και πολλές άλλες τοπικές και μη ιστοσελίδες της Λέσβου, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα

Αυτή την στιγμή πραγματοποιούμε πολλά δοκιμαστικά, ενώ θα βρισκόμαστε καθημερινά με το μικρόφωνο μας σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί μας.

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com στο δρόμο για ρεπορτάζ..
Η LesvosPost WEB TV θα επιχειρήσει να αλλάξει τα τηλεοπτικά στανταρ που υπάρχουν καθώς θα είναι ανεξάρτητη και εναλλακτική προσκείμενη περισσότερο στους νέους..

Η LesvosPost WEB TV συνεργάζεται επίσης με μια νέα επιχείρηση παραγωγής την LesvosLive.gr η οποία επίσης βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Σύντομα μέσο του plomarinews.gr και του LesvosPost.com θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com στο δρόμο για ρεπορτάζ..



Θέλετε το δικό σας βίντεο;; Στείλτε μας e-mail με τα στοιχεία σας και το θέμα του βίντεο (χορός, τραγούδι, άλλο) στο lesvospost@gmail.com. Επίσης μπορείτε να μας στέλνεται και για ζωντανές καλύψεις εκδηλώσεων οι βιντεοσκοπήσεις.

Ο Δ/ντης του LesvosPost.com στο δρόμο για ρεπορτάζ..