«Μπανάνες με...κοινωνικό μέρισμα»- Διαβάστε τις σημερινές μπανάνες από την μαϊμού του Αθλητισμού της Λέσβου

Καλημερούδια. Πως είστε σήμερα? Χαρούμενους σας κόβω, θα πάρετε και κοινωνικό μέρισμα ποιος τη χάρη σας βρε… Άλλοι τρώμε μπανάνες, άλλοι σανό, δουλειά να γίνεται.

Για πάμε:

- Η κατάσταση στον Αιολικό δεν είναι καλή. Και δεν μιλάω για πριν αλλά για σήμερα. Και είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί όλο αυτό που έχει γίνει από την αρχή της σαιζόν. Χτες έμαθα κάποιος παίκτης ζήτησε να φύγει ενώ άλλος ένας βρίσκεται και αυτός με το ένα πόδι εκτός. Φυσικά δεν πρόκειται να φύγει κανείς μέχρι τον Δεκέμβρη αφού η ομάδα δεν μπορεί να χάσει ούτε μισό παίκτη αυτή την στιγμή. Δεν έχει παίκτες και δεν μπορεί να αφήσει κανέναν να φύγει. Το θέμα βέβαια είναι πως θα πορευτεί μέχρι τον Δεκέμβρη και για άλλα 4 ματς με κάποιους παίκτες που είναι ήδη «φευγάτοι». Και αυτό δεν το λες και καλό… Παρεμπιπτόντως και άλλη αποχώρηση ετοιμάζεται αλλά όχι παίκτη…



- Βέβαια για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν, ο Αιολικός δεν νομίζω πως μπορεί να κινδυνεύσει σε αυτόν τον όμιλο, με Ταμυναικούς, Ραφήνες και Κιβέρια. Θα μου πεις, από την Ραφήνα έχασε και δεν δείχνει και πολύ καλύτερος από το Κιβέρι αυτή την στιγμή. Σύμφωνοι. Αλλά ποιοτικά έχει πολύ καλύτερη ομάδα και το πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να τον φέρει και πάλι στις πρώτες θέσεις. Άλλωστε, 11 έχει ο δεύτερος αυτή την στιγμή και 8 ο τρίτος. Μην τρελαθούμε κιόλας.

- Το μόνο αισιόδοξο στην όλη ιστορία είναι πως έχουν μπει άνθρωποι στην ομάδα που αν μη τι άλλο μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση, να την κρατήσουν και τον Δεκέμβρη να αναλάβει η διοίκηση να κάνει τις διορθώσεις.

- Στον Διαγόρα θα μάθατε φαντάζομαι για αυτή την ιστορία που κυκλοφορεί από χτες για τον 20χρονο από την Ολλανδία που έπαιζε στην Γουότφορντ λέει και καταγγέλλει ότι τον απείλησαν και τον κυνήγησαν στην Αγ. Παρασκευή ζητώντας του να επιστρέψει την προκαταβολή. Τι πιστόλια ανέφερε, τι αμάξια να τον κυνηγάνε, τι από τα παράθυρα πήδαγε και πολλά ακόμη. Αυτό βέβαια που με τρέλανε ήταν η αναφορά του πως την ώρα που τον κυνηγούσαν, τον σταμάτησε μια γυναίκα που τον αναγνώρισε κιόλας ότι ήταν ποδοσφαιριστής του Διαγόρα και τον βοήθησε. Εμένα και τον Ρονάλντο να μου δείξεις τώρα στον δρόμο στην Ερμού δύσκολα θα καταλάβω πως είναι αυτός, πόσο μάλλον ένας έγχρωμος άντρας. Και να πεις πως όλα αυτά έγιναν πριν κάποια χρόνια, που μαύρους βλέπαμε μόνο σε ταινίες να το καταλάβω. Αλλά σήμερα που έχουμε «μαυρίσει» το νησί, αναγνώρισε η άλλη έγχρωμο ποδοσφαιριστή? Να βρεθεί και να προσληφθεί στην ομάδα παρακαλώ η κυρία.



- Πέραν της πλάκας τώρα, το ότι προφανώς του ζήτησαν τα χρήματα πίσω στέκει. Και καλά κάναν αφού δεν υπέγραψε ο παίκτης. Ε τώρα προφανώς και δεν θα του μίλησαν στον πληθυντικό. Αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι για σενάριο στο Χόλυγουντ και κακώς μπήκε και ο Διαγόρας στην διαδικασία να απαντήσει. Πάντως εγώ τον Πιέρ αυτόν πως τον λεν τον γουστάρω. Είναι ο μοναδικός που μπόρεσε και έφαγε λεφτά από τον καραφλό…

- Παρεμπιπτόντως, η κίνηση του Πελέκη να επισκεφτεί το ξενοδοχείο που έμεναν τα Σπάτα το Σάββατο ήταν φάουλ . Για όποιο λόγο και αν το έκανε. Και το κατάλαβαν και οι ίδιοι στην Αγ. Παρασκευή.

- Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς? Στην Θερμή παρατηρητής. Τα μάθατε φαντάζομαι έτσι. Η ΕΠΣΛ όρισε παρατηρητή σε αγώνα ντέρμπι μάλιστα έναν παπά. Που ο άνθρωπος χρυσός και άγιος μπορεί να είναι και είναι από ότι ξέρω, αλλά έλεος βρε παιδιά. Στο τέλος θα κάνετε και σεμινάρια στην Μητρόπολη για να μαζευτούν και άλλοι… Άντε και σε ορισμό Ψάλτη εύχομαι. Δεξιού, γιατί αριστερού κάνει τζιζ… Ευλόγησον.

- Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως η τοποθέτηση παπά σε ρόλο παρατηρητή, έγινε στα πλαίσια ανταλλαγής ρόλων με τον Γενικό Αρχηγό του Αιγείρου, πρώην στρατηγό, που ετοιμάζεται να αναλάβει θέση Γενικού Αρχηγού και στην Ιερά Μονή του Αγ. Ραφαήλ. Εκεί δεν έχει Μουντανάρη να μπαίνει στα πόδια του, θα αλλάζει όποτε θέλει τις καλόγριες… (Παραγγελία ήταν δεν φταίω εγώ)

- Όπως σας τα λεγα ήταν για το γηπεδάκι της Χρυσομαλλούσας. Από τον Ιούνιο έχει τελειώσει το 12ετές παραχωρητήριο στην ακαδημία του Οδυσσέα Ελύτη και έκτοτε κάθεται κλειστό το γήπεδο, τα κλειδιά τα έχει ακόμα η ακαδημία και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Εξάλλου ο Αλεξίου έχει άλλα τρεχάματα αυτόν τον καιρό με τους αστυνομικούς… Τα λέω καλά Πρόεδρε?

- Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς. Το καλοκαίρι μοίραζαν… μαρούλια, και τώρα ζητάνε από το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού χορηγία για στολές… Καλά δεν περίσσεψε τίποτα? Δεν μπορεί αφού δεν τα δώσατε όλα…

- Εκείνη η περιβόητη χρηματοδότηση του κολυμβητηρίου στα Θέρμα, τι έγινε αλήθεια. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Λέτε και έγινε… κοινωνικό μέρισμα το κολυμβητήριο μας?

- Η Ακαδημία του Ατρόμητου Ανεμότιας, πέρα από την δουλειά που κάνει στο Λεκανοπέδιο, δίνει και μαθήματα πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί σε επίπεδο Νέων να έφαγε 11 γκολ από τον Αίγειρο, αλλά όχι μόνο αποθέωσε τους αντιπάλους, αλλά τους ευχαρίστησε κιόλας για τις εμπειρίες που τους πρόσφεραν. Μαράκι Respect…



 - Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην αποδώσω τα εύσημα και στην ακαδημία του Αιγείρου. Που εκεί γίνεται εξαιρετική δουλειά και με αποτελέσματα.

- Πάντα προς το τέλος γλυκαίνω… Τα σέβη μου…

Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…

Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.