ΚΥΡΙΑΚΗ 05/11: Δύσκολες αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική- Στην Χαλκίδα δοκιμάζεται ο Διαγόρας | Στον Ταρλα με Παναργειακό ο Αιολικός

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την διεξαγωγή της 5η αγωνιστικής.

Οι ομάδες της Λέσβου έχουν δύσκολα παιχνίδια με Χαλκίδα ο Διαγόρας και με Παναργειακός ο Αιολικός.

Στην Χαλκίδα δοκιμάζεται ο Διαγόρας

Έχοντας κάνει το χρέος του και με το παραπάνω στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, παίρνοντας βαθμούς ακόμη και από εκεί που δεν περίμενε, ο Διαγόρας ταξιδεύει σήμερα για την Χαλκίδα όπου την Κυριακή στις 14.00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στον 7ο όμιλο.  Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής πάει χωρίς άγχος για να κάνει την έκπληξη, αφού οι γηπεδούχοι είναι από τους διεκδικητές του τίτλου και έχουν πανίσχυρη έδρα. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν για τον Χρήστο Πελέκη που θα ακολουθήσει και πάλι την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων αγώνων, ποντάροντας στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.



Στον Ταρλα με Παναργειακός ο Αιολικός

Μπορεί να είναι κάπως τραβηγμένο στην 5η μόλις αγωνιστική ενός πρωταθλήματος να χαρακτηρίζεις ένα παιχνίδι «τελικό» για μια ομάδα, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις και μια από αυτές αποτελεί και το ματς του Αιολικού με τον Παναργειακό την Κυριακή στις 15.00. Όπως τα κατάφερε λοιπόν η ομάδα της Μυτιλήνης τις προηγούμενες αγωνιστικές, έχοντας μία μόλις νίκη σε τρία παιχνίδια που σε συνδυασμό με το ρεπό την έχει καθηλώσει στις τελευταίες θέσεις, καλείται να νικήσει την ομάδα του Άργους, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί οι εξελίξεις εντός αποδυτηρίων να είναι απρόβλεπτες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ακολουθεί το ματς με τον Αήττητο Σπάτων και μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που έχει μόλις 22 αγωνιστικές. Σίγουρα το κλίμα στο στρατόπεδο του Αιολικού δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από την Θύελλα Ραφήνας προ δυο εβδομάδων, αλλά και την κακή εμφάνιση στο κύπελλο Λέσβου με την πρόκριση επί του Αετού να έρχεται στην παράταση. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Πολλαετίδη και στους παίκτες να ανασυνταχθούν και να κάνουν μια νέα αρχή την Κυριακή, ενώ η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα έχει ενεργοποιήσει και την διοίκηση, με τον Γιάννη Μανούσο να κάθεται στον πάγκο μεθαύριο προκειμένου να στηρίξει προπονητή και παίκτες.

Καθοριστική η απουσία του Μουδούρογλου που ευτυχώς θα χάσει μόνο αυτό το παιχνίδι καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την αποβολή του στο κύπελλο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 με διαιτητή τον Τζαμουτζαντώνη από την Χίο που είχε διευθύνει και το παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου (15.00)

Αήττητος Σπάτων-Ταμυναϊκός
Αιολικός-Παναργειακός
Χαλκίδα-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (14.00)
Ερμιονίδα-Πανθηραϊκός
Τρίγλια Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ