Ακαδημίες με μέλλον σε Ανεμωτια και Λουτρά- Με ΑΕΚ ο ΑΕΤΟΣ και με Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Μεγάλες συνεργασίες σύναψαν το προηγούμενο διάστημα οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Λέσβου Ατρόμητος Ανεμωτιας και ΑΕΤΟΣ Λουτρών.

Γράφει ο Στρατης Τσιντωντας για τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Με ΑΕΚ ο ΑΕΤΟΣ

Μια συνεργασία που «ψηνόταν» εδώ και καιρό και θα αλλάξει πολλά στον Αετό, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση του συλλόγου.

 Συγκεκριμένα η ομάδα των Λουτρών εξασφάλισε την συνεργασία της με την ομάδα της AEK σε επίπεδο ακαδημιών και εντάχθηκε στο ΑΕΚ  FC Development Network. Μια συνεργασία που ανεβάζει επίπεδο και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στους πιτσιρικάδες όλων των ηλικιών, που θα βρεθούν να προπονούνται υπό την σκέπη πλέον της μεγάλης ΑΕΚ, η οποία θα παρακολουθεί μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο με καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές αλλά και επιστήμονες την εξέλιξη των παιδιών.

Μια συνεργασία που, αν μη τι άλλο, αποτελεί και ένα προσωπικό στοίχημα για την διοίκηση του συλλόγου, η οποία από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας έδωσε βάση και προτεραιότητα στις ακαδημίες και στις υποδομές, δουλεύοντας μεθοδικά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Πανευτυχής για την παραπάνω συνεργασία ο Πρόεδρος του Αετού, Νίκος Σπανός, δήλωσε: «Όλα θέλουν το χρόνο τους αρκεί αυτό που κάνεις, να το κάνεις με σοβαρότητα. Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον!! Ο Αετός δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω στις εξελίξεις! Από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε ενεργά με το χώρο του ποδοσφαίρου, εγώ και οι συνεργάτες μου, σκοπός μας ήταν η ανάπτυξη και η ποιοτική εκπαίδευση των νεαρών παιχτών στην Ακαδημία μας, η προώθηση του φίλαθλου πνεύματος, η συνεργασία των αθλητών μεταξύ τους και η παροχή κινήτρων για την ενασχόληση με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο. Έτσι, λοιπόν, προσπαθούσαμε με κάθε τρόπο να επιτύχουμε μια σοβαρή συνεργασία ώστε να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών ως αθλητών και ως προσωπικοτήτων και παράλληλα την βελτίωση των υποδομών μας. Σε λίγες μέρες μετά και από την επίσημη ανακοίνωση απ’ το δίκτυο του ΑΕΚ FC Development Network θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας μας ποδοσφαιρικής περιόδου!! Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Π.Σ Λουτρών «ΑΕΤΟΣ» είναι πλέον επίσημος συνεργάτης του ΑΕΚ FC Development Network και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων εκπονείται, καθοδηγείται και επιβλέπεται από το προπονητικό και επιστημονικό προσωπικό του Δικτύου. Πάμε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια με σοβαρότητα και ευθύνη για την ανάδειξη του λεσβιακού, ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!! Είμαστε ερασιτέχνες και λάτρεις του χώρου αλλά με επαγγελματική συνείδηση και συμπεριφορά».

Η συνεργαζόμενη ακαδημία Αετού Λουτρών – ΑΕΚ θα περιλαμβάνει τμήματα στις κατηγορίες: Αστεράκια, Pro-Junior, Junior, Παμπαίδες, Παίδες, Νέοι. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους της ακαδημίας τηλεφωνικά, είτε στο Γήπεδο Λουτρών, καθημερινά 09:00-12:00 και 17:30-19:30.  Για περισσότερες πληροφορίες: Παναγιώτης Χριστόφας (6973303130), Γεώργιος Αρμενάκας (6951390696) και Νίκος Σπανός(6937009850).

Με Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Κάθε σύλλογος που σέβεται την ιστορία και ενδιαφέρεται για το μέλλον, διαθέτει τμήματα υποδομής, μέσα από τα οποία οι νεαροί ποδοσφαιριστές εξασκούν το ταλέντο τους, προσπαθούν, μαθαίνουν, βελτιώνονται και διασκεδάζουν. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Ατρόμητος Ανεμότιας, που ξεκινά με όρεξη, μεράκι και μεγάλες προσδοκίες μια νέα προσπάθεια στις αναπτυξιακές ηλικίες της ευρύτερης περιοχής του Λεκανοπεδίου Καλλονής, σε συνεργασία με το επιτυχημένο Δίκτυο Σχολών Ολυμπιακού και την πολύτιμη υποστήριξη του υπευθύνου της Σχολής Μυτιλήνης, Βαγγέλη Σπανού: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι.Θεαματικό, δυναμικό, ανταγωνιστικό, ψυχαγωγικό. Μια μορφή τέχνης και έκφρασης έντονων συναισθημάτων.

 Στόχος της ακαδημίας μας είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, μέσα από τις παιδαγωγικές συμβουλές των προπονητών και των υπευθύνων του συλλόγου. Όταν αυτό συνδυάζεται με την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη, τότε το έργο μας θα έχει επιτευχθεί», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ατρόμητου.


Εγγραφές – Πληροφορίες: Γραφεία συλλόγου – Παλιά αγορά Καλλονής 10:00-13:00 & 18:00-20:00. Μαρία Ανδρουλάκη: Τηλ. Επικοινωνίας: 6933370494.