Η μεγάλη έκπληξη της ακαδημίας του Μαραθώνα Καλαμαριάς για τα γενέθλια του Μυτιληνιού FIFA players' Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου (pics)

Μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε η ακαδημία του Μαραθώνα Καλαμαριάς για τα γενέθλια του Μυτιληνιού FIFA players' Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου που έκλεισε τα 46 του χρόνια.


Πριν την προπόνηση των τμημάτων τζούνιορ και προτζουνιορ όπου αγωνίζεται και ο γιος του Αχιλλέα, Ασημακης τα παιδιά και οι προπονητές της ακαδημίας του παρουσίασαν μια μεγάλη τούρτα της μεγάλης του αγάπης, της  Μπαγερν Μονάχου.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα τον ξανά τίμησαν για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος ξένων συνδέσμων, καθώς ο παλιότερος σύνδεσμος της Fc BAYERN το FANCLUB MACEDONIA κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα σε 22 αγωνιστικές όπου ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος είναι ο Μυτιληνιός FIFA players' Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

To lesvospost.com επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου για να του μεταφέρει τις ευχές όλων μας και μας δήλωσε να πούμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο ακαδημιών κύριο Ταβανιδη και Κώστα Ελευθεριάδη αλλά και τον κύριο Αντώνη, κυρία Μόνικα Αμανιου για την όμορφη τούρτα

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε λίγες ημέρες ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου όπως κάθε χρόνο θα έρθει στο νησί μας για ολιγοήμερες διακοπές..


Εμείς σαν lesvospost.com να ευχηθούμε στον Αχιλλέα Χατζηνικολάου να τα εκατοστίσει … Του Ευχόμαστε τα καλύτερα στην επαγγελματική και προσωπική του πορεία…