Αθώος δήλωσε ο 33χρονος για την υπόθεσή βιασμού της φοιτήτριας - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από 4ωρη απολογία

Μετά από 4ωρη απολογία ο 33χρονος που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεσή βιασμού της φοιτήτριας στη Μυτιλήνη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 


Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και 4 μέρες επικρατεί αναστάτωση επικρατεί στη φοιτητική κοινότητα Μυτιλήνης καθώς φοιτήτρια 22 ετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατήγγειλε ότι βιάστηκε από υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι που έχει αναλάβει τη φύλαξη των φοιτητικών εστίων.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα έγινε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Ο φερόμενος δράστης είναι 33 ετών, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (21/6) και απολογήθηκε σήμερα το πρωί. 

Κατά την είσοδο του 33χρονου σήμερα στο δικαστήριο Μυτιλήνης είχε συγκεντρωθεί μερίδα φοιτητών ζητώντας άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και απαιτώντας να πάρει ξεκάθαρη θέση το  Πανεπιστήμιο Αιγαίου μιας και η αρχική ανακοίνωση των Πρυτανικων  Αρχών προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Η φύλαξη των φοιτητικών εστιών Μυτιλήνης - που εγκαινιάστηκαν πριν από λίγους μήνες - έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι με έδρα την Αθήνα.

Ο 33χρονος  - που είναι από τη Μυτιλήνη -  αρνήθηκε τις κατηγορίες και εκκρεμεί η έκθεση του ιατροδικαστή μετά την εξέταση της φοιτήτριας.


Πηγη lesvosnews.net