Το μεγάλο ταλέντο της Λέσβου στο μπουζούκι, o Ε. Κοντάρας αποκαλύπτεται στην LesvosPost WEB TV- Συμμετέχει καλεσμένος έκπληξη (VID)

Εντυπωσιακή εξέλιξη έχει η καλλιτεχνική πορεία ενός νεαρού Μυτιληνιού, του Ελισαίου Κοντάρα, ο οποίος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει παίξει δίπλα σε  μεγάλους μουσικούς της Λέσβου.


Ο Ελισαίος μεγάλωσε και έμαθε μπουζούκι στην Μυτιλήνη, ενώ έχει παίξει σε διάφορα στέκια της Μυτιλήνης  άλλα και σε αμέτρητες συναυλίες.

Από τον Αύγουστο του 2016 πλαισιώνει με το μπουζούκι του την ορχήστρα του εστιατορίου «Καλαμιές» στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης κάθε Σάββατο και αργίες.

Η δεξιοτεχνία και το ταλέντο του στο μπουζούκι, εντυπωσίασαν όσους τον άκουσαν και σίγουρα τον περιμένει μια σημαντική καλλιτεχνική σταδιοδρομία.

Ο ανερχόμενος στο καλλιτεχνικό στερέωμα Ελισαίος Κοντάρας έχοντας το χάρισμα και συνάμα μεγάλη αγάπη για την μουσική, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια μια δημιουργική και ανοδική πορεία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού!

Η κάμερα του LesvosPost WEB TV με τον Δ/ντη- αρχισυντάκτη του LesvosPost Γεώργιο Στεφάνου συνάντησε τον Ελισαίο Κοντάρα στις πρόβες του νέου προγράμματος στο εστιατόριο «Καλαμιές».

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του για την καλλιτεχνική και προσωπική του επαγγελματική πορεία, χωρίς να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στο Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης του οποίου υπήρξε μαθητής .

Επίσης μας έδωσε την δική του συμβουλή για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι, ποιες συνεργασίες έχει κάνει μέχρι τώρα, ποια άλλα μουσικά όργανα παίζει, για τα τραγούδια που γράφει, για τα νέα του σχέδια, άλλα και για το κατάστημα στο οποίο δουλεύει  τώρα.

Στο τέλος αυτού του μουσικού ταξιδιού σας επιφυλάσσουμε και μια έκπληξη.

Μας έκανε την τιμή σε αυτή την συνέντευξη να είναι κοντά μας ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Λέσβου και όχι μόνο.

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής μας έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την συνεργασία έκπληξη με τον Ελισαίο, μας εξήγησε πως ο Ελισαίος έχει φτάσει σε τόσο ψηλό επίπεδο αν και σε μικρή σχετικά ηλικία. Γενικά μας απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του κάναμε..

Οι καλεσμένοι της σημερινής συνέντευξης μας μάλιστα, δεν έχασαν την ευκαιρία και έπαιξαν αποκλειστικά για εμάς και τους αναγνώστες μας διάφορα τραγούδια τους live.

Ευχαριστούμε τον Ελισαίο Κοντάρα καθώς και τον καλεσμένο μας έκπληξη σε αυτή την διαφορετική συνέντευξη που μας έδωσαν για την στήλη του LesvosPost  «Συνεντεύξεις L.P TV»

Να ευχαριστούμε τον Γιώργο Λιμναίο ο οποίος μας βοήθησε παίζοντας πλήκτρα στα τραγούδια που θα ακούσετε από τον Ελισαίο και τον καλεσμένο μας έκπληξη...

Ευχαριστούμε επίσης το εστιατόριο «Καλαμιές» και συγκεκριμένα την οικογένεια Σαμιακού, όπως επίσης και το προσωπικό του για την φιλοξενία.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι το εστιατόριο Καλαμιές λειτουργεί εδώ και πάνω από 31 χρόνια δίπλα από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης.  

Κάθε Σάββατο και αργίες το υπέροχο φαγητό συνοδεύει η ορχήστρα του καταστήματος με τους Ντίνο Αλεξανδρή, Λεμονιά Κωστάκη στο τραγούδι, και τους  Ελισαίο Κοντάρα (μπουζούκι) και Γιώργο Λημναίο (πλήκτρα).

Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της συνέντευξης, τους οποίους θα δείτε αναλυτικά με τα λογότυπα τους στο τέλος της συνέντευξης...

Το lesvospost.com συνεχίζει να στηρίζει όλα αυτά τα 4,5 χρόνια της πορείας του τους νεαρούς καλλιτέχνες και μουσικούς της Λέσβου είτε με μοναδικά αφιερώματα είτε με αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Δείτε την διαφορετική και με ουσία συνέντευξη του Ελισαίου Κοντάρα… Άλλα και του καλεσμένου έκπληξη στην κάμερα της LesvosPost Web TV. (Και σε ποιότητα 1080p HD:



Πληροφορίες συνέντευξης:

Καλεσμένος LesvosPost Web TV-Συνέντευξη: Ελισαίος Κοντάρας


Σκηνοθεσία, κάμερα, κείμενα: Μαριλενα Σαχινι (Εξωτερικός συνεργάτης - Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος ( Δ/ντης LesvosPost Media)

Παράγωγη, Μοντάζ, επεξεργασία: LesvosPost Media «Φεβρουάριος 2017»


Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνέντευξης: