Μεγάλη επένδυση της L'Οreal στην Μυτιλήνη για τους μετανάστες..μετά το ταξίδι Τσιπρα στο Παρίσι

Μία μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα ετοιμάζει η γαλλική πολυεθνική L’Oreal, όπως αποκαλύπτουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Εστρωσε το κόκκινο χαλί για τον πρωθυπουργό. Λέγεται ότι για να κλειστεί το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον κολοσσό καλλυντικών της L'Οreal υπήρξε μεσολαβητής. Αυτός φημολογείται ότι είναι Ελληνας ηθοποιός που βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Η επένδυση που επιθυμεί να κάνει η εν λόγω εταιρία αφορά τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη.

Εκεί θέλει να δραστηριοποιηθεί και αυτό γίνεται με τη μεσολάβηση του δημοφιλούς κωμικού ηθοποιού που έχει γράψει ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά.

Για τον λόγο αυτόν ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί στο Παρίσι, όπου τον εντόπισε η στήλη. Μάλλον προετοίμαζε το έδαφος για να καρπίσει... το υαλουρονικό!

Σχολιάζοντας πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας - τις οποίες αποδίδουν στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας – ότι ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές, αποκάλυψαν συνάντηση του Πρωθυπουργού στο Παρίσι με τον Πρόεδρο της L’Oreal για τα σχέδιά της να επενδύσει στη χώρα μας.

Όπως αναφέρουν, ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία  ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και η Γαλλική Κυβέρνηση.

Εκεί, ο κ. Τσίπρας είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της  L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες, επισημαίνουν.