Περιοδεύει στην Λέσβο την Πέμπτη ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης

Περιοδεία στην Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης


Περιοδεία στην Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με τους αγροτικούς συλλόγους και φορείς του νησιού.

Στις 9:00πμ της Πέμπτης, ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 10:00πμ, θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο, Σπύρο Γαληνό, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στις 11:00πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με αγροτικούς φορείς στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 13:30μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 14:00μμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση εργασίας με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου και υπηρεσιακούς φορείς.
Στις 19:00μμ το απόγευμα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στον Παπάδο Γέρα, με επίκεντρο τα αγροτικά ζητήματα και με την συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και φορέων.

Πηγη ΕΡΤ